27. syyskuuta 2005

Yksi polvessani olevista kolmesta haavasta yrittää koko ajan märkiä, koska satutan sen yhä uudelleen. Pöydän reunaan, ovenpieleen... Olisi varmaan pitänyt laittaa tänään laastari sillä housut hankasivat haavoja kipeästi.

Haluaisin nähdä kaatumiseni uudestaan videolta hidastettuna. En ymmärrä miten niin hitaalla vauhdilla voi lentää niin pitkälle ja pyörien. Ilmalento tuntui jatkuvan ikuisesti.

Huokaus. Pohdimme lauantaina Sherryn kanssa onkohan salakapakkamme Estrada mennyttä, sillä se oli täynnä ihmisiä. Vielä vajaa pari kuukautta sitten ei ollut niin. Parempi tietysti näin ravintoloitsijan kannalta, mutta en vain tykkää bilettää paikassa jossa ei mahdu edes istumaan.

Taas tuli vitsailtua Sherryn kanssa erityisesti K18-paikassa siitä kuinka olemme kuin Edina ja Patsy. Biletämme ja ryyppäämme vielä vanhuksinakin, vaikka alushousut tippuisivatkin jalasta.

Joo... Vaikka lauantaina tuli mokattua oikein urakalla (miksi en voinut kaatua jossain muualla kuin Estradassa, sillä siellä haluan käydä jatkossakin), olen tällä viikolla nauranut kämmeilleni oikein urakalla. Hauskaa kun on hauskaa. Ja ehkäpä jo ensi lauantaina uudelleen? Jos eivät työt (kirjoitin tytöt :)) ) iske päälle, mitä kyllä oletan...

Ei kommentteja: