25. syyskuuta 2005

Illan teema oli: "Ei se humalasta johtunut." Vai pitäisikö pikemminkin sanoa että illan teema oli kaatumiset.

"Ilta alkoi herrasmiestenklubilla missä keskustelimme Wittgensteinista backgammon-pelin äärellä." Scully: "Mr Simpson, it's a felony to lie to the F.B.I." "Mussutimme sinappipusseja Barneyn autossa, happy?"

Ilta alkoi Sherryn luona, missä ensin söimme kanaa ja sitten joimme siideriä ja lonkeroa. Ja Sherryn säveltämää todella mielenkiintoista drinkkiä. Drinkin ainekset: Puolukkaa, vadelmaa, vadelman makuista kivennäisvettä, 60% vodkaa.

Illan jo pimennyttyä matkasimme ensimmäiseen baariin, Ale Pupiin. Ja hauskuus alkoi heti. Sherry kaatoi drinkkini baaritiskille ennen kuin edes ehdin maksaa sen. Jostain syystä emme enää halunneet jäädä kyseiseen baariin tuon jälkeen, joten suuntasimme seuraavaksi Apteekkariin... missä Sherry kaatoi tällä kertaa oman drinkkinsä. Sanoin Sherrylle, että ei kahta ilman kolmatta ja kolmas kerta toden sanoo. Ja oikeassa olinkin, sillä Sherry kaatoi illan aikana vielä kolmannenkin drinkin, en tosin muista missä. Olikohan se K18-paikassa, missä hävitin narikkalappuni ja se löytyi vain jonkin ikävän tapahtuman ansiosta.

Kello oli jo yli 23 joten suuntasimme Estradaan, minne aioimme jäädä koko loppuillaksi. Valitettavasti suunnitelmiimme tuli muutos, sillä järkytykseksemme Estradassa oli vieraileva dj, kuulemma "Suomen vanhin dj". Kyseisen miehen soittolistalle kuului pelkkää humppaa. "Tämähän on ihan kuin olisi homobileissä", oli minun pakko todeta. Ja meidän oli pakko lähteä muualle. Meitä harmitti aivan vietävästi.

Ja pian minua harmitti vieläkin enemmän. Olimme lähdössä Estradasta kun minä tein todella komean kuperkeikan ja voltin kolmella kierteellä. Eniten sattui ylpeyteen. Ja polveen. Suuntasimme K18-baariin ja siellä ensimmäisenä vessaan, missä jouduin heittämään sukkahousut pois jalastani. Ja roskiin ne samantien menivät. No pääsimme sentään vähän tanssimaankin kyseisessä baarissa.

Jostain syystä päätimme kuitenkin palata Estradaan katsomaan josko dj:ltä sittenkin löytyisi vähän uudempaakin musiikkia. Kun palasimme Estradaan, narikkaa vartioinut mies jähmettyi niille sijoilleen kun näki minut. Ajatteli varmaan että tuliko tuo kaatumaan taas? En sentään joutunut maksamaan narikkamaksua uudelleen.

Iltamme jatkui Estradassa herraseurassa pusuttelun merkeissä. Meistä kumpikaan ei kuitenkaan tykännyt seuralaisestaan joten hankkiuduimme eroon heistä. Loppuillasta pääsimme jopa tanssimaan paljon. Kesken Paradision Bailando-biisin minulle tuli kuitenkin huono olo ja pelkäsin oksentavani. Lähdimme samantien kotimatkalle. Eniten minua pelotti että oksentaisin taksiin, sillä se ei olisi halpaa huvia. Kävelymatka Sherryn luokse kuitenkin sai pahan oloni häipymään, ja selvisin siis taksimatkasta oksentamatta.

Enkä ole nyt krapulassakaan oksentanut... vielä.

Kaikenkaikkiaan ilta oli ikimuistoinen.

Polveni on komealla ruvella ja mustelmilla.

Ei kommentteja: