20. helmikuuta 2024

Elokuva: Greatest Days

Elisalta tuli viime viikolla sähköpostia että saisin katsoa viisi elokuvaa ilmaiseksi. Yksi noista leffoista kuului jopa katsomislistalleni: Take That-musikaali Greatest Days.

 

Muistin sitten yhtenä yönä että se elokuva on saatavilla vain sunnuntaihin asti. Ja perjantaipäivän ratoksi sitten katsoin sen.

 

Greatest days kertoo ystävyksistä jotka olivat ysärillä suuria Take That-faneja. Ja nykyhetkessä he tapaavat uudelleen, kun yksi heistä voittaa liput reunion-konserttiin.

 

Greatest days on saanut huonoja arvosteluja. Sen budjetti oli haluttua pienempi, koska Take That ei koskaan menestynyt USA:ssa, ja siksi sieltä ei rahoitusta tullut.

 


 

Jotkut ovat myös haukkuneet biisien versioita, mutta itse tykkäsin niistä kovasti. Mukana olivat niin suosikkini (Never forget) kuin inhokkini (Back for good), ja kaikkea siltä väliltä. Parasta on juuri biisien bongailu ja tunnistaminen. Upeaa musiikkia. Onneksi Youtubesta löytyy leffan koko soundtrack. Tykästyin myös Take Thatin uuteen versioon biisistä Greatest day, siitä alkuperäisestä en ole koskaan liiemmin tykännyt.


Yhdessä kohtauksessa oli mukana jopa itse Take That, tai siis se kolmikko mikä siitä on jäljellä. Katusoittajina jotka kerjäsivät pennosia, hauskaa.

 


Sitten tarvitaan vielä NKOTB-musikaali...

Ei kommentteja: