18. helmikuuta 2024

Sunnuntaiyön draamaa

Enpä arvannut mitä draamaa seuraisi siitä että Japanin mäkihyppykisa järjestetään neljältä aamuyöllä Suomen aikaa.

 

Heräsin yöllä puolison kuorsaukseen, kävin vessassa ja katsoin kelloa. Avatessani telkkarin ensimmäisellä kierroksella oli jäljellä noin kymmenen hyppääjää.

 

Ensimmäisenä huomasin että Domen Prevc on johdossa. Sitten huomasin että telkkari ei nauhoita. Vaikka olin laittanut telkkarin nauhoitukseen. Miksi se ei tottele kuria? Miksi se oli vaihtanut oikealle kanavalle vaikka ei nauhoita?

 

Ja tietysti Andreas Wellinger ei pärjännyt kun Domen pärjää. Joutui pelkäämään pääseekö Wellinger edes toiselle kierrokselle. Wellinger oli siis lauantain kisassa kolmas.


Ensimmäisen kierroksen jälkeen lähetys pätkäistiin juuri kun olisi näytetty johtajan hyppy. Kiitos Viaplay, olet paska.

 


 

Menin sitten katsomaan nauhoituksia, ja huomasin että telkkari oli kyllä aloittanut nauhoituksen, mutta oli jostain syystä lopettanut sen 31 minuutin jälkeen.

 

Sitten huomasin että nauhoitus oli loppunut juuri ennen Domenin hyppyä.

 

Vitutti niin saatanasti. Ajattelin etten koskaan näe Domenin hyppyä. Kun hän kerrankin johtaa ensimmäisen kierroksen jälkeen.

 

Halusin niin kovasti ottaa telkkarin kainaloon ja heittää sen alas parvekkeelta. 

 

Menin Viaplayn nettipalveluun katsomaan Domenin hypyn.


Olin varma ettei Domen voittaisi kisaa. Eihän nämä johdossa olevat nyypät (jk) koskaan pärjää toisella kierroksella. Paskat housussa tai jotain. Tiesin että vaatisi ihmeen päästä edes palkintopallille.

 

Ja sitten... Domen voitti koko kisan! Jotenkin ihmeellisesti toisenkin kierroksen hyppyyn löytyi ne tarvittavat viimeiset metrit.

 


 

Jostain syystä Wellingerin menestys tällä kaudella ei ole tuntunut oikein miltään. Mutta Domenin voitto tuntui. Mutta FIS tiesikin kertoa että Domenin edellisestä voitosta oli viisi (!!) vuotta. Wellinger oli ennen ykkössuosikkini ja Domen kakkonen, mutta jo jonkin aikaa on ollut toisinpäin. 

 




Ja sitten... Viaplay lopetti lähetyksen juuri kun olisi ollut voittajan haastattelu. Seuraavan ohjelman alkuun oli yli kaksi tuntia aikaa, joten lähetystä olisi hyvin voinut jatkaa vielä sen minuutin verran. Kiitos Viaplay, olet paska.

 


 

 

Highlights + se haastattelu!

Ei kommentteja: