12. helmikuuta 2024

Kossua ja vodkaa

Villi viikonloppu, ja vieläpä ystävänpäivän etkot.


Olihan se "pakko" juoda vodkaa kun veri ei kierrä jaloissa ja ainoa asia joka siihen ehkä voi auttaa on veren ohentaminen, ja alkoholi ohentaa verta. Ja on pakko juoda kokista koska se auttaa ummetukseen, ja tutkitusti jopa suolitukoksiin. Harmi vaan että hampaani eivät kestä kokista. 

 

(tää onkin yksi kaikkien aikojen suosikkikuvistani)

 


Kissan katoamistemppu

 

Lauantai olikin harvinainen päivä kun oli kaksi mäkihyppykisaa. Ensimmäinen klo 16.15 ja toinen keskiyöllä, joten piti ajoittaa Fridayn peluu kisojen väliin. Kesken pelaamisen etsittiin Tapsaa ainakin kahdella matsien tauolla. Lopulta Tapsa löytyi samasta huoneesta missä pelattiin, eli makkarin nurkasta kakkostelkkarin takaa. 


Lauantain yksilökisan USA:ssa voitti Kossu eli Slovenian Lovro Kos, ja se olikin hänen ensimmäinen voittonsa. Super teamissa Saksa hävisi voiton 0.2 pisteellä, ja Kossun ja Domenin Slovenia ei pärjännyt, hävisi jopa Italialle.

 


 

Sunnuntain kisassa suosikkini Andreas Wellinger ja Domen Prevc olivat jaetulla 16. sijalla ensimmäisen kierroksen jälkeen. Vitsailin siis taas kerran siitä että nythän niitten pitää hypätä yhtä aikaa. Toisella kierroksella kun Domen meni oman hyppynsä jälkeen johtoon rupesin haaveilemaan siitä että he olisivat tasapistein johdossa, eli joutuisivat istumaan sylikkäin johtajan pallilla. Nuo mäkihyppykisojen johtajien pallit kun ovat aina surkuhupaisan huonoja. Oikea unelmanihan on että Domen ja Andreas olisivat yhtä aikaa palkintopallilla. Parasta olisi tietysti kaksoisvoitto. Not gonna happen...


Wellingerin vilkutellessa johtajan pallilla totesin taas kerran että "vittuillakseni vilkuttelin" ja "Saksa on paska maa". (pitää kai kertoa tässä vaiheessa että Wellinger on saksalainen)

 


 

Ensi viikonloppuna hypätäänkin Japanissa. Lauantaiaamuna on kisa yhdeksältä, ja sunnuntaiyönä neljältä. Oh the horror. Saa nyt muutenkin nähdä ketkä hyppääjät jaksaa sinne asti mennä.


Sunnuntai-illan ratoksi meillä oli haistelutalkoot kun yritettiin selvittää mistä paha haju tulee. Haisteltiin tarkasti Zooplussan paketin kaikki kissanruuat. Sitten mysteeri ratkesi kun eteisessä ollut oksennukseksi luultu jätös paljastuikin paskaksi. Mutta kaipa se on niin että jos se haisee kissanpaskalta niin se varmaankin on kissanpaskaa.

 


 

Sitten saatiin viimein katsottua loppuun toka Downton Abbey-elokuva, se oli parempi kuin odotin. Pitäisi kai tehdä fan serviceä ja kirjoittaa tuolle leffalle parempi loppu. Sellainen jossa vihaamani tyypin toinenkin vaimo kuolee synnytykseen. Olenhan jo aiemmin kirjoittanut fan fiction-tarinan jossa Edith ajaa autolla Maryn päälle (tahallaan). Ja et kai Cutter sinäkin?! (siis miksi kaikki miehet rakastuvat Maryyn?)

 


 


Ei kommentteja: