27. huhtikuuta 2017

Unipäiväkirjani mun

Eli muutama viime aikojen uni.

1: Paavi Jeremy Irons halusi salamurhata minut. Palkkatappajat iskivät Siilinjärvellä mummolani pihalla. Onnistuin ihmeellisesti väistämään luodit kunnes henkivartijani saapuivat paikalle pelastamaan minut.

2: Syyskuussa Suomessakin ensi-iltansa saavasta Stephen Kingin Siitä julkaistiin ensimmäinen (ennätyksen rikkonut) traileri. Heti seuraavana yönä trailerin katsomisesta näin kamalan painajaisen uudesta Pennywisestä. Ensimmäinen reaktioni yöllä unesta herätessäni oli että enhän minä voi katsoa sitä leffaa kun pelkkä trailerikin aiheuttaa painajaisunen. Ja miten voinkin heti pettää vanhaa Pennywiseä, joka on ennen hallinnut uniani.


3: Onnistuin kerrankin pääsemään unissani hengissä lentokoneella maahan asti. Valitettavasti matkalaukkuani ei löytynyt sitten mistään, Giggeli ei muistanut edes sitä oliko laittanut sen ruumaan vai käsimatkatavaroihin. Hänen ja lentoemäntien etsiessä laukkuani lentokone ehtikin jo lähteä seuraavalle lennolle. Menin paniikissa koneen alakertaan missä lentäjät käskivät minut vihaisina istumaan ja turvavöihin. Kone oli matkalla Turkkiin, ja Erdogan kuulemma suunnilleen teloittaa kaikki matkustajalistan ulkopuoliset. Lentäjät nukahtivat ja heidän herätessään kone oli jo liian matalalla ja uhkasi iskeytyä maahan. Hyppäsin ikkunasta pois koneen kyydistä ja päädyin läheisen kerrostalon pihalle joka olikin jossain Turkissa. Lapsia tuli ulos talosta ja yritin kommunikoida heidän kanssaan saadakseni paikalle ambulanssin tai päästäkseni sairaalaan, mutta eihän se onnistunut.

4: Jouduin nukkumaan sängyssä jossa joku oli juuri murhattu verisesti. Vaikka lakanat oli vaihdettu niin patja ja tyyny olivat ihan veressä. Jotenkin tuntuu että tämä uni johtui kuukautisista ja niihin liittyvästä kuolemanpelostani.

Ei kommentteja: