20. huhtikuuta 2017

Paon ensimmäisen kauden ärsyttävimmät virheet

Nyky-Prison Breakin hirvittäessä tuli taas muisteltua vanhoja hyviä aikoja eli katsoin ensimmäisen kauden.


Lincoln on täysin syytön ja viaton mies. Hänhän vain aikoi tehdä murhan, jonka joku muu oli vain sattumalta ehtinyt tehdä ennen häntä. Jos se mies olisi ollut vielä elossa Linckö ei muka olisi tappanut häntä?

Diabeteksen hoitaminen on tosi yksinkertaista. Yksi ainoa insuliinipiikki päivässä riittää mainiosti.

Myytinmurtajien olisi pitänyt testata tämä Michaelin tekemä juttu: kiipesi köyttä pitkin joka oli kiinni ritilässä. Miten muka oli mahdollista nostaa se ritilä samalla kun roikkui siitä itse koko painollaan. Ja miten muutenkin onnistuu ihmisiltä kapean köyden (narun) kiipeäminen ylös.


Hale ja Veronica sopivat tapaavansa kahvilassa. Tapaamispaikka on kuitenkin pimeä kuja/parkkipaikka.

Terrence Steadmanilta poistettiin hampaat jotta ne voitaisiin laittaa ruumiille hämäämään henkilöllisyyttä. Miten hyvin ensinnäkin onnistuu irtohampaiden kiinnitys toiselle ihmiselle ja huomaamattomastiko? Ja eikö olisi ollut paljon yksinkertaisempaa vain väärentää ne hammastiedot?

Nero Michael ei osaa käyttää hissiä, eikä kukaan mukaan pakoporukasta. Vain Tweenerillä on tämäkin arjen perustaito hallussa.

Miksi muuten Michael oli niin tyhmä että laittoi tatuointiinsa kaikenlaista täysin turhaa? Vain siksi että saisi lisää jännitystä elämäänsä kun viranomaiset seuraavat tatuoinnin vihjeitä?

Mitä tapahtui niille kahdelle Abruzzin miehelle jotka ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa lensivät pois lentokoneella ilman pomoaan? Luulisi että Abruzzi olisi tapattanut heidät.

Ekan kauden lopussa Abruzzi halusi uhata Veronican henkeä saadakseen Michaelin kertomaan Fibonaccin olinpaikan, mutta toisen kauden alussa Abruzzi ei yhtäkkiä välitäkään Fibonaccista.

Sara löydetään kuolleena ensimmäisen kauden päätösjaksossa. Toisen kauden alussa hänet on kuitenkin mystisesti herätetty henkiin. (johtui kuulemma hahmon suosiosta)


Ei kommentteja: