13. huhtikuuta 2017

Paon paluu

Prison Break jatkui eikä minun todellakaan ollut tarkoitus katsoa sitä mutta minkäs teet kun se sattumalta näkyy telkkarissa. Kaksi jaksoa katsottuna.

Kannattiko pelastaa Lincoln monien viattomien hengen kustannuksella? Uuden kauden alussa Lincoln on takaisin aloituspisteessä eli pikkurikollinen jota velkojat jahtaavat. Luulisi tuon vanhan miehen oppineen jotain menneisyytensä virheistä, mutta ei. Minne katosi Sofia? Sanallakaan ei mainita myöskään C-Noten perhettä. Miksi C-Note oli muka valmis hylkäämään rakkaan perheensä ja lähtemään itsemurhamissiolle Jemeniin?

Miten Sara kehtaa epäillä Michaelin elossaoloa? Selvisihän Sara itsekin päänsä irroituksesta hengissä. Ja tottahan toki Michael halusi välttämättä lavastaa kuolemansa ja hylätä perheensä ja syntymättömän poikansa jotta voisi ryhtyä ISIS-taistelijaksi! Sitähän Scofield oli aina halunnut. Ja oliko muuten ihan pakko sotkea tosielämän karmeudet eli islam ja ISIS Prison Breakiinkin asti?

Suurin karmeus on kuitenkin T-Bagin vapautus. Eihän T-Bagillä pitäisi olla mitään mahdollisuutta ehdonalaiseen.

Aionkin asennoitua niin että tämä uusi kausi on vain T-Bagin unta ja fantasiaa, ei todellakaan mitään totta. Muuten menee lievästi sanottuna hermot. Ja varmaan menee siltikin. Väkisin tehtyä shittiä.


Ai niin, ainakin yksi asia unohtui tästä valitusvirrestä. Jos perhe on joutunut murhayrityksen kohteeksi niin toki elämää jatketaan normaalisti, lapsi menee kouluun jne. koska uhkahan on varmasti jo poistunut. Ja jokainen asiansa osaava salamurhaaja ottaa aseen esille jo ennen pihatielle astumista jotta kohteet varmasti näkevät että ihan ystävällismieliselle vierailulle tässä ollaan tulossa.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi