11. joulukuuta 2014

Vesivahinko

Viime viikon tiistaina Citymarketiin lähtiessä huomasin että rapun katosta valuu kunnolla vettä. Tajusin jopa siis minäkin idiootti että jotain on pahasti vialla. Kun tulin kotiin Sittarista törmäsin naapuriin joka kertoi mitä oli tapahtunut: Vesivahinko ensimmäisen kerroksen asunnossa, keittiön viemäri tukossa.

Asumme pari kerrosta ylempänä samassa linjassa, ja meillähän ei keittiön viemäri vetänyt kunnolla jokin aika sitten. Ensimmäisen kerroksen asunnossa ei asu kukaan, joten siellä viemäriputki pääsi tukkeutumaan kokonaan ilman että kukaan huomasi mitään.

Miten paljon vettä asunnossa pitää olla että se tulee lattiasta läpi? Siis kaikki meidänkin tiskialtaaseen lasketut vedet ovat päätyneet sinne alemman asunnon lattialle.

Joululahjat on paketoitu, hyvissä ajoin. Olen ollut tämän viikon yksin kotona niin piti käyttää tilaisuus hyväksi. Lahjan saajia ei ole montaa. Ihme kyllä kissat häiritsivät paketointia todella vähän, olivat kaikki untenmailla. Mutta sitten Olle heräsi ja oli erityisen kiinnostunut lahjanarusta, jota 'jouduin' yhteen pakettiin laittamaan. Yleensä en narua laita enkä muutenkaan hienostele. Minulle riittää että lahja on piilossa paperissa ja that's it, kiitti mulle riitti?


Maanantaina tein taas rankan shoppailureissun: Kontti, Kolmisoppi, Jysk, kirppari, Prisma. Kontissa olisi ollut Ruokavallankumous neljällä eurolla, mutta jätinpä ostamatta sillä olisin vain antanut sen törkeästi lahjaksi äidille. Kolmisopessa kävin Kodin1:n loppuunmyynnissä. En tiedä miten kauan se vielä on auki, mutta ainakin nyt vielä lähes kaikki tuotteet olivat normaalihintaisia eivätkä alennuksessa. Enkä löytänyt haluamaani tarjoustuotetta, Pyrexin lasivuokia.

Olen alkanut tajuta että minulla on varmaan olkapäässä jokin rasitusvamma. Välillä iskee sietämätön kipu, ja usein kättä ei pysty nostamaan kovin korkealle. Kipukohtauksia oli jo vuosia sitten, mutta nyt on useammin. Niin, kaipa se voisi olla myös palleaendosta johtuvaa, mutten oikein tiedä millainen siihen kuuluva 'hartiapisto' on.

Ei kommentteja: