16. joulukuuta 2014

Kotona Kostoa katsomassa

Viime viikolla pääsin Kostossa kolmannen kauden puoliväliin asti, eli olen viimein nähnyt suunnilleen koko sarjan. Tiedän nyt kaiken mutta en todellakaan ymmärrä kaikkea.

Myös Prison Breakin Michael Scofieldilla oli suunnitelma, the plan. Hänen laillaan Koston Emily Thorne on traaginen hahmo joka on toimillaan aiheuttanut välillisesti monien ihmisten kuoleman. Amanda, Declan, Aiden... ja uusinta uhria en tässä paljasta sillä sitä jaksoa ei ole vielä Suomen televisiossa näytetty.

Miten Kosto voi päättyä? Kuten PB:n Michaelille, ei Emilyllekään voi olla olemassa onnellista loppua. Michael ei ansainnut sitä eikä Emilykään. Michael ei olisi voinut elää tekojensa seurausten kanssa. Toivoin Michaelin kuolemaa, ja sain mitä halusin. Tosin ihan väärällä tavalla.

Toivonko siis Koston päättyvän Emilyn kuolemaan? Mutta ansaitseeko kukaan muukaan hahmo tässä sarjassa onnellista loppua? Miten kauan Kosto voi enää ylipäänsä jatkua? Tuleeko vielä viides kausi? On aina yhtä surullista kun sarjoja pitkitetään yli tarinansa luonnollisen elinkaaren.


Vielä pitäisi jaksaa jatkaa Kosto-fanivideoni tekemistä. Ensimmäisessä luonnoksessa oli tapahtumia vain ensimmäiseltä ja neljänneltä kaudelta. Eli nyt pitäisi lisätä toista ja kolmatta kautta. Onkin ollut vaikeaa saada koneelleni mahdutettua noita Koston jaksoja, olen joutunut poistamaan kaikenlaista. (kiintolevy vaivaiset 149 gigaa) Todellakin tarvitsisin uuden koneen. Koneen toiminta huononee ja hidastuu aina iltaa kohden. Ei vanha vaan enää jaksa.

Ei kommentteja: