7. joulukuuta 2013

Chelsea Cainin Archie & Gretchen-sarja

Luettuani jännärin Kadonnut iski halu lukea lisää jännäreitä, ja taisi olla niin että kirjaston nettisivu suositteli minulle Chelsea Cainin kirjasarjan ensimmäistä osaa Sydänverellä. Luulin silloin että kyseessä on trilogia; toinen osa on nimeltään Suoraan sydämeen ja kolmas Musta sydän. Viimeksimainittua lukiessani aloin epäillä että eihän tämä voi olla viimeinen osa, ja niinhän se onkin. Sarjassa on ilmestynyt englanniksi tähän mennessä kuusi osaa, vain nämä kolme ensimmäistä on suomennettu.

Kirjasarjan aiheena on poliisi Archien ja sarjamurhaaja Gretchenin välinen kissa ja hiiri-leikki. Tässä sarjassa erikoista on se että sarjamurhaaja on nainen. Ja tämä on taas niitä Kingin suosittelemia kirjoja! Taidan tykätä kaikesta mitä Kingikin tykkää.

Kolmen ensimmäisen kirjan jälkeen iski se tenkkapoo että mistäpä saisin ne seuraavat kolme englanninkielistä? Törkeästi taas pistin neljännestä osasta hankintapyynnön kirjastoon, siellä näytti jostain syystä olevan sarjan aikaisempiakin kirjoja englanniksikin.

Ei kommentteja: