19. heinäkuuta 2013

Liian hyvää kissanminttua

Tein pienen tilauksen Zooplussan Suomi-puolelta. Com-puolihan on muuttunut taas huonommaksi, postikulut Suomeen ovat aina 6,90€ vaikka tilaisi kuinka paljolla. Suomi-puolella sentään vielä voi saada postikulut pois kun tilaa tarpeeksi paljon. Nyt tilasin neljä säkkiä kissanhiekkaa, ja vain pikkuisen ruokapuolta ja pari juttua bonuspisteillä. Niistä suurin osa onkin vanhenemassa syyskuussa, eli pitäisi keksiä mitä niillä ottaisi.

Tilasin kissoille tarjouksessa olevan kissanminttu-lelupakkauksen, koska siinä on kätevästi kolme lelua eli jokaiselle kissalle omansa. Ja koska on aina niin kivaa katsella kännisiä kissoja.





Kuvien ottamisen jälkeen huomasin että Tapsan lelun höyhenet ovat mystisesti kadonneet jonnekin... Voi Tapsa. Nyt sitten odotellaan tulevatko höyhenet ulos jommasta kummasta päästä vai jäävätkö jumiin matkalle. Toivottavasti Tapsa oksentaisi, kuten edellisellä kerralla kun ylensöi lelua. Leikkasin höyhenet pois lopuistakin leluista, kun Tapsa yritti syödä niitä jo toisestakin.

Ei kommentteja: