25. heinäkuuta 2013

Ch-Ch-Changes

Jokin aika sitten pyykinpesukone alkoi pitää kovaa ääntä pestessään ja luulin jo että nyt se hajosi lopullisesti. Mutta ei, vieläkin tuo jaksaa pestä pyykit äänestä huolimatta.

Yöllä ennen risteilylle lähtöä havahduin outoon ääneen. Melkein jo luulin että kyseessä on Olle mutta sitten tajusin että ääntähän pitää televisio. Sen lisäksi kuva räpsähti aina äänen tullessa. Laitoin telkkarin äkkiä kiinni ja vedin johdot seinästä. Katselin telkkarin sisälle ettei näy mitään epäilyttävää kuten savua. Tv piti ääntä vielä pitkään sulkemisen jälkeenkin. Jotain siinä on nyt hajalla ja tulipalovaara on olemassa, joten kiinni on ja pysyy.

Matkalta paluun iltana piti raahata vaatehuoneesta ja ottaa käyttöön äidiltä saatu telkkari, joten ilman telkkaria ei sentään tarvitse olla. Nykyisessä tilanteessani se olisi suunnilleen maailmanloppu, sillä vietän suurimman osan ajastani sängyssä maaten selkäni takia. Mutta suurempi urakka tuona iltana oli löytää tuon telkkarin kaukosäädin. Kävin turhaan läpi ison osan vaatehuoneen tavarapaljoudesta. Sitten tajusin että kaukiksen on pakko olla lähellä telkkarin paikkaa, ja jossain helpossa paikassa sillä en minä ole sitä minkään laatikon pohjalle laittanut. Lopulta kaukis löytyi muovipussista jossa oli vaatteita. Epälooginen paikka mutta se oli lähellä töllöä.

Mutta todellinen ongelma on tuo hajonnut telkkari. Se on helvetin iso mötikkä ja painaa älyttömästi. Itse en saisi sitä liikahtamaankin edes kaksin, saati sitten yksin. Nykyisellä selälläni en suostuisi edes yrittämään, enkä kyllä muutenkaan.

Kissat innostuivat kun "kissahylly" tyhjennettiin tavaroista ja siirrettiin uuteen paikkaan. Vanhaa, pienempää televisiota varten.


Kaksi telkkaria ja yksi Olle. Ja IT.


Saunalahdelta tuli maksukehotus laskusta jota en ole koskaan nähnyt. Siis jo toinen lasku on jäänyt maksamatta Yahoon sähköpostin spammi-politiikan muutoksen takia. DNA oli myös taas salaa muuttanut  nopeamman nettiyhteytensä halvemmaksi kuin mikä minulla oli. Jouduin käymään taas myymälässä vaatimassa vaihtoa nopeampaan. Tällä kertaa ei tarvinnut uusia modeemia.

Sain postitse toisen ihmisen palkkalaskelman. Sukunimi oli sama ja etunimenkin alku, mutta kaupunki väärä. Kaipa tuosta olisi pitänyt työnantajalle ilmoittaa, mutta en tehnyt niin. Pitäkööt tunkkinsa. En ole saanut kesätöitä. They took our jobs! Ja potkutkin voivat olla tulossa yt-neuvottelujen tuloksena. Good riddance?

Halvan teen litkimisellä voi olla ikäviä seurauksia
Olen kyllä huomannut että hampaat kärsivät teen juonnista, ja näköjään liika fluori ei tee hyvää.

Amazing Race -kilpailu saa pariskunnat eroamaan 
Amazing Race -tähdet ohjelman jälkeen: Kohuromansseja ja tv-rooleja (en muista noita hippejä ollenkaan)

Ei kommentteja: