7. maaliskuuta 2013

Yt-neuvottelut

Työnantajalla on siis yt-neuvottelut. Ja vaikka potkuja ei tulisikaan niin vittumaisia muutoksia on taas vaihteeksi tiedossa. No sainpahan elämäni ensimmäisen kerran Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Otin maksimimäärän eli peräti 10 kappaletta.

Kävin läpi keskeneräisiä video-projektitiedostojani ja löysin semmoisiakin joista ei ollut mitään muistikuvaa. Monta Prison Break-aiheista ja yksi Teho-osasto (aiheena jakso 13.23). En muistanut sitäkään että olin jopa jo aloittanut T-Bag videon tekemisen.

Nyt olen jatkanut videotani Dexterin 7. kaudesta jonka aiheena on Debran... tuho? Vieläkään vaan ei löydy siihen sopivaa biisiä. Ja tuskin löytyykään. Eli kohta minulla on käsissäni 'valmis' video ilman musiikkia.

Sunset Beachia en ole nyt katsonut ollenkaan. Olen menossa vasta jaksossa 401. Ei vaan kiinnosta tippaakaan maanjäristys/hyökyaalto juonikuviot. Aikaisemmatkin jaksot olen katsonut vain puolella silmällä.

Maanantaina kävin pitkästä aikaa Prismassa, kun oli uusintatentti. Pitää nyt hamstrata juomaani viiniä kun se on valikoimasta poistuva tuote, buu. Alkon myyjä pölisi makumatkasta Australiaan ja puhui muutenkin siihen malliin ikään kuin vetäisin ostamani kaksi pulloa samantien. Ihan kiva kokoelma nyt on noita pulloja varastossa, vielä olisi muutama Alkossa jäljellä. Kohta voi hyvinkin olla se tilanne etten tiedä yhtäkään tarpeeksi vähäsokerista Alkon viiniä. Voi siellä niitä olla mutta tietoa ei ole.



Uskaltauduin tekemään ensimmäisen iHerb-tilauksen vuodenvaihteen ja tullimuutoksen jälkeen. Tuli ainakin kivat alennukset. Eikä edes mennyt mitään tullimaksuja eli loppusumma ei ollut liian iso. Pitäisi kai tilata piakkoin uudestaan - tarvitsen lisää orapihlajaa, joka joskus jopa auttaa yöllisiin kauhuihin.



Tein pitkästä aikaa myös Zooplus-tilauksen, mm. neljä säkkiä kissanhiekkaa. Eli pakettien tuoja tykkää. Jokohan huomenna tulisi?

Muutama yö sitten näin unen jossa Englannin herttuatar Catherine tapettiin pommi-iskulla. Uni tuntui niin todelliselta että piti heti heräämisen jälkeen tarkistaa teksti-tv:ltä että eihän se ole totta.
To see a bomb in your dream indicates that you are going through a potentially explosive situation in your waking life. The bomb could represent repressed desires and unexpressed emotions that are on the verge of exploding or bursting if not dealt with soon.

Ellos lopetti törkeästi TD-yhteistyön kanssani, joten meni lopullisesti boikottiin se paska lafka. Enkö muka olekaan hiton suosittu muotibloggaaja?

Ei kommentteja: