27. helmikuuta 2013

Yölento: Lisan tarina

Kuinkahan monta vuotta siitä on kun olen edellisen kerran saanut jonkin tekemäni videon valmiiksi asti? Innostukseni laskee aina niin nopeasti että on syytä saada projekti valmiiksi äkkiä. Ja elokuvastahan on niin paljon helpompi tehdä video kuin sarjasta, kun ei tarvitse leikkiä kuin yhdellä tiedostolla. Sarjassa kun voi olla vaikka muutama sata jaksoa..

Viime viikolla aloin lukea uralla Red Eye fan ficcejä. Kauan siinä kesti mutta sain luettua NicolinaN:n kaikki Red Eye ficit. Jotkut tarinat olivat todella synkkiä. Dis-tur-bing. Mutta tykkäsin hitosti.

Eilen tiistaina katselin urakalla Red Eye fanivideoita. Niiden katsominen sai haluamaan jonkin kunnollisen videoiden editointisoftan... Muiden videoissa kun oli kaikenlaisia efektejä joita shitillä Windows Movie Makerilla ei voi tehdä. Kaikista eniten haluaisin semmoisen millä voi laittaa videoklipin kulkemaan lopusta alkuun.

Sitten eilen illansuussa sain idean kahteen omaan Red Eye-videoon. Niistä ensimmäisenä työlistalle joutui Lisan tarina. No ainakin pidän tästä enemmän kuin ensimmäisestä Red Eye-fanivideostani, jota en jaksanut tarpeeksi tehdä. Ei sillä että olisin jaksanut tätäkään, alle vuorokaudessa valmista. Ja Lisan tarina onkin näköjään kolmaskymmenes valmistunut videoni. Saa onnitella. Voisiko muka aikaansa ja elämäänsä paremminkin käyttää?

Aihe: Elokuva Yölento/Red Eye
Musiikki: Russian Roulette/Rihanna



Wait, did someone break your heart?



Mikä ihmeen Yölento?

Ei kommentteja: