18. maaliskuuta 2013

Lauantain pyjamabileet

Asennettuani Sims 2-lisäosan Kaupunkikämppä peli ei enää toiminut. Kun poistin kaikki lataukset niin kyllä sitten toimi. Lauantaina tajusin että todennäköisin syyllinen pelin toimimattomuuteen on teiniraskaus-hackin väärä versio. Latasin hackista Kaupunkikämppä-version ja johan alkoi peli toimia normaalisti ihan kaikkien latauksien kanssakin.

Lauantaina pelasin myös Resident Evil 4:ää. Olisin halunnut aloittaa pelin alusta easyllä, jotta olisi edes jotain mahdollisuuksia päästä läpi kivenvyörytys-kohdista. Mutta eipä ollut tyhjää tilaa muistikorteilla. Jouduin tyytymään 2nd roundiin normalilla. Ja en päässyt läpi ensimmäistä kivenpyöritystä, joten se siitä pelistä. Seuraavaksi oli vuorossa True Crime. Ehdin kyllä tappaa ihan kiitettävästi ihmisiä ennen kuin peli tilttasi kokonaan..


Pakkasta oli luvattu yöksi jotain 20 astetta, siksipä en tajua miksi Intro oli aivan täpötäynnä ihmisiä. Kuulemma syömään olisi joutunut jonottamaan ainakin puolitoista tuntia. Kun oltiin jonotettu jonkin aikaa baaritiskille päätettiin lähteä Gloriaan, ajatuksella että jospa siellä ei olisi yhtä paha ryysis. No ei onneksi ollut. Ja en onneksi joutunut illan aikana kärsimään kylmästä, bussikin saapui pysäkille täydellisellä ajoituksella. Mutta Glorian Caipiroskissa oli jotain... outoa. Sain niistä oireita ja mun kroppa ei valehtele.


Viime viikolla ajattelin kokeilla ilmaisnäyte-tryptofaania, mutta muutin mieleni kun luin netistä ikäviä asioita. Miten välttämätön aminohappo voi olla ravintolisänä niin vaarallista? Melatoniini vaikuttaisi paljon turvallisemmalta, pitäisi kai joskus uskaltaa kokeilla. Orapihlajassahan on se huono puoli että se on hiilihydraattia ja aiheuttaa minulle oireita.

Tein iHerb-tilauksen kun tyrniöljykapselit olivat yhden päivän supertarjouksena. Ehdin tehdä tilauksen ennen kuin tajusin että iHerb-tiedoissani oleva maksukortti on vanhentunut. Eikä sivuilla ollut mahdollista muuttaa kortin tietoja muuten kuin tekemällä uuden tilauksen. Eli olin pakotettu perumaan tilauksen ja tekemään sen uudestaan. Oudointa on etten saanut tilausvahvistusta sähköpostiin kummastakaan tilauksesta, enkä jälkimmäisestä viestiä siitä että se on lähetetty. Toivottavasti maksu ei mene tililtä kahdesti.

Aika järkyttävää kyllä että täsmälleen sama raapimapuu maksaa Zooplussan suomi-puolella satasen ja comissa 54.90€. Melekein puoleen hintaan. Hintavertailu kannattaa aina. Että ihanko tosissani harkitsen uuden raapimapuun ostamista? En haluaisi siirtää olohuoneessa olevaa nyt parvekkeelle, vaan sinne 'tarvitsisi' ihan uuden.

Ei kommentteja: