11. maaliskuuta 2013

Katsottuja elokuvia

Viime aikoina olen katsonut Uinu uinu lemmikkini lisäksi muitakin elokuvia.

Ekana kattelin In time, pääosissa Justin Timberlake ja Cillian Murphy. Tulevaisuudessa ainoa valuutta on aika. Jokainen lakkaa vanhenemasta 25-vuotiaana, mutta sen jälkeen elää vain vuoden ellei hanki lisää aikaa. Kuulosti mielenkiintoiselta idealta mutta en voi väittää tykänneeni tästä leffasta. Plääh.

Psykoa en ollut nähnyt pitkään aikaan. Tammikuussa käytiin risteilyn jälkeisenä iltana Musiikkikeskuksella kauhukonsertissa jossa soi musaa tästäkin leffasta. Ja sopivasti saman viikon lauantaina Psyko oli telkkarissa. Kyllä se on edelleen hyvä.

Resident Evil Retribution
Noin viidessadas Resident Evil, eiku siis tietenkin Alice-elokuva. Täyttä paskaa. Tätä leffaa ei nähty Suomen teattereissa vaan julkaistiin suoraan dvd:lle. Ja vielä lisää samaa paskaa on tulossa, onneksi kuudes RE-leffa taitaa olla viimeinen tätä jatkumoa.

Bel Ami on jakanut ihmisten mielipiteet. Itse tykkäsin, kuten yleensä pukudraamoista. Pääosassa Twilight-Robert Pattinson.

Kaunotar ja hirviö
En ollut nähnyt pitkään aikaan tätä Disneyn klassikkoa. Ehkä se ei nyt innostanut ihan niin paljon kuin nuorempana. Ja edelleen Aladdin on suosikkini.

Teeman klassikoissa näytettiin The postman always rings twice, jolla oli joku typerä suomenkielinen nimi. En ollut koskaan nähnyt yhtäkään tämän kirjan filmatisoinneista enkä tiennyt ollenkaan mistä siinä edes on kysymys. Hyvä leffa.

En tiedä mitä olisin odottanut elokuvalta Cosmopolis ellen olisi lukenut kirjaa etukäteen. Outo kirja, outo leffa. En ymmärrä miksi Don DeLillo on niin kovasti arvostettu kirjailija. Tässäkin on pääosassa Twilight-Rob.

Miksi syöpää ei saa parantaa

Resident evil 6 all cutscenes
Mutta missä on Claire? WTF, aikuinen Sherry?

Inception
Olin halunnut nähdä tämän elokuvan pitkään, olihan tämä monen mielestä vuoden paras leffa silloin joskus 2010. Aika tylsä leffa, ei ole mitään mielenkiintoa nähdä tätä uudestaan. Tekeekö Christopher Nolan aina vain ylipitkiä elokuvia? Ja miksi kaikissa hänen leffoissaan on samat näyttelijät? Piti katsoa tämä leffa nyt kun huomenna MTV:n South Park-jaksoissa näytetään Inceptionia parodioiva jakso.

2 kommenttia:

Anna P. kirjoitti...

Hei,

halusin vaan sanoa että nautin aina blogisi lukemisesta :) Kissajuttusi ovat saaneet minut monesti nauramaan ääneen, vaikken mikään kissaihminen todella olekaan.

Bella kirjoitti...

Kaipa ne kisut on joskus ihan haaskoja.