11. huhtikuuta 2012

Vihaan pääsiäistä

Olen aina vihannut pääsiäistä. Koko pyhällä ei ole mitään merkitystä tai tarkoitusta. Pääsiäinen on vain tylsä ja loputtoman pitkä kuin nälkävuosi. En edes tykkää vihreästä ja keltaisesta väristä. Monelle pääsiäinen merkitsee ylimääräisiä vapaapäiviä. Ei vaan minulle, olin tietysti normaalisti töissä. Paitsi sunnuntaina.


Milloinkahan oikein opin että minkään juhlapyhän alla ei todellakaan kannata mennä kauppaan? Ryysis on hirveä kun ihmiset hamstraavat ruokaa yhden kaupat kiinni-päivän vuoksi. Torstaina käytiin siis Sittarissa. Siellä oli myös joku Marco Hietala. Löysin itselleni uudet talvikengät 20e, normaalihinta 35. Ostan aina noita Prosecin kenkiä jotka kestävät käyttöä tasan kaksi sekuntia. Harvemmin on minulla loppusumma kaupassa niin hitosti kuin tuolloin, 85e. No tuli sentään plussa-alennuksia kaksikymppiä.

Ja miten voikin olla Citymarketissa kananmunahylly TÄYSIN tyhjä? Edellisenä päivänä S-marketissa oli kananmunia vaikka kuinka, Veljmiehessä on ollut vajausta jo kuukausia. Eli mikä K-kaupoilla mättää kun eivät saa kananmunia kauppoihinsa?

Voitin Vähähiilihydraattinen ruokavalio-blogin arvonnassa kirjan Karpin ateriakirja. Kas kun onni potkaisi, outoa.


Jonain yönä näin unen jossa hissin lattiassa oli reikä. Se oli yritetty peittää jollakin ja yritin pysyä kaukana siitä. Silti putosin lattian läpi ja jäin roikkumaan jostain kaapelista joka oli kiinni hissin pohjassa. Hissi nousi koko ajan ylemmäksi. Yritin epätoivoisesti soittaa Giggelille, hissikuilussa ei oikein ollut kenttää. Pääsiäismaanantain unessa Giggeli yritti hirttää itsensä suihkutankoon. Yhdeksi syyksi paljastui kesätyön kiusaava pomo. Kävin kostamassa pomolle vasaralla.

Koko pääsiäisviikon jalat olivat kipeät. Luulin aluksi että olin istunut huonosti mutta sitten tajusin että bilettämisestä se varmaan johtuu. En tiedä mitä olen tehnyt, ei ainakaan tanssittu kuin pari biisiä. Keilaamisestahan tulen kipeäksi mutta sitä ei nyt ollut. Kipu vain paheni päivä päivältä. Lauantaiyönä jalat olivat paremmat mutta pahenivat taas päivällä.

Lauantaina siivosin, imuroin ja pesin lattiat. Ja join yhden siiderin. Kun heräsin sunnuntaiaamuna huomasin että toinen silmäluomi on punainen, turvoksissa ja kipeä. Mikä lie luomitulehdus. Sunnuntaina katsoin Buccaneersin kolme viimeistä jaksoa (kiinnitin tällä kertaa erityistä huomiota Jill Valentineen) sekä Sinkkuelämää-elokuvan. Ja join yhden vodkapaukun, Absolut päärynää.


Pääsiäismaanantaina kävin äidin luona syömässä kalkkunaa. Lähikaupasta ostin kaksi palaa lanttua ja sain toisen niistä ilmaiseksi, kassa otti hinnan toisessa lantussa olleesta vanhasta hintalapusta eikä pussissa olleesta. Ihmettelinkin miksi käänteli pussia, eikö muka lappua löydy. Vasta kotona katsoin kuitista ja tajusin lantun liian halvasta hinnasta mitä oli tapahtunut.

Illalla osuin Titanic 3D-näytökseen oikeaan aikaan, ovi saliin oli taidettu juuri avata. Lipuntarkastajalla ei ollut ollenkaan konetta jolla viivakoodit tarkastetaan? Minun lippuani ei edes nähnyt. Näytös loppui noin klo 23.19. Giggelin juna saapui Kuopioon samoihin aikoihin niin käveltiin yhdessä kotiin.

Ei kommentteja: