4. huhtikuuta 2012

Ilmaista kissanruokaa

Taisin muistaa tänään kaiken. Osallistuin Royal Caninin kilpailuun jossa tuhat voitti/voittaa ilmaisen 400gr kuivaruokapussin. Kävin hakemassa voittoni Lemmikkiasemalta. Jopa tiesivät kilpailusta, vähän epäilin. Tosin koodisysteemi ei oikein pelittänyt, olisin voinut periaatteessa hakea toisenkin pussin jostain muualta..


Fit Karppaaja-lehden toinen numero ilmestyi eilen. Olisin unohtanut ellei kassan vieressä olisi ollut. Tuntuu että noin joka toisella sivulla on mainoksia välipalapatukoista, hyi. Ne on aina täynnä pelkkää paskaa. Mainostetaan myös Fazerin uutta vähähiilihydraattista leipää, Real Hiilari Min. Ja siinähän on jopa vähän yritystä.


Olen jo pitkään halunnut mikrossa lämmitettävät tossut mutta ovat olleet liian kalliita. Eilen ostin sellaiset Lidlistä, 7e. Halusin pinkit ja mahdollisimman isot. Täytteenä on rypäleensiemeniä. Tuoksuu kivalle. Mutta taitaisin eniten haluta lämmitettävät säärystimet, sillä tarvitsen eniten lämpöä pohkeisiin.


Olisin halunnut käydä Lidlissä jo maanantaina mutta piti kytätä Zooplus-pakettien tuloa. Ja sitten vain toinen tuli. Screw that, menin silti tiistaiaamuna Lidliin. Eivät ne paketit ikinä tule niin aikaisin aamulla.

Kiirehdin kotiin Lidlistä, mutta olisihan se pitänyt tajuta että Titanic 3D-lippujen myynti alkoi täällä perähikiällä vasta kahdeltatoista eikä kymmeneltä niin kuin suuressa maailmassa. Olin todellakin ensimmäinen lipunostaja siihen näytökseen.

Eilen alkoi tv:ssä uusi Titanic-minisarja, ja kylläpä sitä sarjaa vihataankin. Pelkkää haukkumista imbd:ssä. Ei kai se nyt sentään niin huono ole? Sarjan on käsikirjoittanut Downton Abbeyn luoja Julian Fellowes. Mukana on ainakin yksi DA-näyttelijä, ja yksi Kovasta laistakin. Meni kauan ennen kuin tunnistin Fitz ratkaisee-sarjan näyttelijän.

Ei kommentteja: