2. huhtikuuta 2012

Kuopion ylihintainen Ilona

Yllättäen jouduttiin jonottamaan sisäänmennessä vain 15 minuuttia, oltiin paikalla niin aikaisin. Poislähtiessä narikassa oli kamala ryysis. Oma moka, lupasin itselleni ajat sitten etten enää koskaan mene minkään paikan avajaisiin.

Sisäänpääsymaksu 8 euroa, narikka 3e. 11 euroa siitä että pääsee sisään baariin juomaan ylihintaista viinaa. Tungos oli niin paha että viimeinen drinkkini päätyi suurimmaksi osaksi vaatteilleni. Vessoja on liian vähän. Joka puolella oli kaatuneita juomia ja lasinsiruja. Mutta minkäs teet, avajaiset on avajaiset?

Kuopion Ilonassa on neljä eri puolta. Karaoke, Saana, London ja Live. Livessä esiintyi joku cover-bändi. London on kai tarkoitettu vanhoille pieruille, mutta tanssilattia on miniluokkaa.

En ole menossa Ilonaan ihan heti uudestaan, muualle kun pääsee ilmaiseksi sisään.


En oikein ymmärrä Ilonaa. Nettisivuilla ja Facebookissa on eri tiedot ikärajojen ja aukioloaikojen suhteen. Joku väitti että Ilonan ikärajan piti alunperin olla 24, mutta se on lauantaisin 22.

Illan päätteeksi minua purtiin täysillä sormeen. Kivaa kun tietää miten vaarallinen ihmisen purema voi olla.

Kotona olin kahden jälkeen. Krapulaa ei ollut sillä join niin vähän. Ei oikein inspiroi nyt ryyppääminen. Kaikki viina on niin pahaa.

Tapsa herätti ensimmäisen kerran kuuden aikaan nuolemalla/syömällä hiuksia. Se yritti aamun aikana hiuksieni kimppuun ties kuinka monta kertaa. Miksi sillä on pakkomielle hiuslakkaan? On niin namia sen mielestä.

Ei kommentteja: