29. maaliskuuta 2012

Rankka viikonloppu

Nälkäpeli-viikonloppu. Nälkäpeli-näytöksen jälkeen olin kotona noin klo 23.30. Siinä oli sitten kolmisen tuntia aikaa töihin lähtöön. Kaiken huipuksi olo alkoi tuntua kipeältä. En ole ollut flunssassa kahteen vuoteen, eikä tauti iskenyt kunnolla nytkään. Kaikista kipeimmältä olo tuntui juuri lauantaiyönä. Haukottelinkin ahkerasti. Juuri sopivasti myöhemmin töissä oli erityisen rankkaa, onneksi tiesin sen etukäteen. Silti selvisin yllättävän hyvin. En kyllä haluaisi tehdä toiste näin. Saa olla aikamoinen leffa että jaksaisin ja viitsisin.

Jo monta viikkoa toinen kenkäni on vaikuttanut olevan rikki, kun kantapäästä pääsi vettä kenkään. Ajattelin kuitenkin kärvistellä noilla kengillä talven loppuun asti. Mutta viime aikoina jokainen siinä kengässä käytetty sukka on mennyt rikki. Ja tänään jouduin nilkuttamaan Lidlistä lähikauppaan, kun kantapäähän alkoi koskea.

Kotona viimein tarkistin tilanteen. Kenkä on hajalla sisäpuolelta, kantapäässä iho rikki ja entinen ehjä sukka taas rikki. Joten nuo kengät menevät nyt heti roskiin ja uudet on pakko ottaa käyttöön, vaikka talvi on lähes loppu.

Eilen Veljmiehessä en millään muistanut mitä minun pitikään ostaa. Vasta kotona kun otin kenkää jalasta ja huomasin rikkinäisen sukan muistin: sukkia. Muutenkin ne ovat olleet lopussa, saati sitten nyt kun on ollut sukantappaja-kenkä.


Lidlistä ostin muovisia ruoan säilytysrasioita, 3kpl 2.50e, aika halpaa. Nykyiset kun haisee myrkky-Fairylle. Vittu että vituttaa tuo saatanan Fairy.

Oon ruvennut viime aikoina unohtelemaan niin paljon tarvittavia ostoksia, että pitääkö sitä muka harkita ostoslistan kirjoittamista?

Ei kommentteja: