21. maaliskuuta 2012

Fairyn konetiskiaine on perseestä

Fairy Platinum-konetiskitabletit ovat huonoin ostos koskaan. Lemuavat itsessäänkin todella voimakkaasti. Mutta mikä pahinta, pesun jälkeen astiat haisevat pahasti Fairyltä.

Mutta pahin juttu oli tämä: Tein suklaatryffeleitä Fairy Platinumilla pestyihin kestomuffinsivuokiin. Ja kappas vaan kun tryffeli maistui täysin Fairyltä! Vaikka huuhtelin suuta silti maistui Fairy vielä suussa. Minähän haluan syödä konetiskiainetta, se kun on niin hiton terveellistä!

Vittu että vituttaa. Roskiin menee se suklaatryffeli-lasti ja Fairyt. Kuka korvaa kaikki taloudelliset menetykset? Ei kukaan. En onnistunut löytämään edes Fairyn nettisivua että voisin valittaa. Löytyi vain joku Procter & Gamblen asiakaspalvelu-sähköpostiosoite, mutta en kyllä osaa arvata millä kielellä sinne pitäisi kirjoittaa.

Muutenkin minua arveluttaa astianpesukoneella tiskaamisen turvallisuus konetiskiainejäämien vuoksi. No Fairyn kanssa ei tartte arvailla onko niitä jäämiä, ne kun haistaa ja maistaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle ne hyvitti ne tabletit, kun kirjoitin ihan suomeksi siihen sähköpostiosoitteeseen.

Kertoivat myös, että hajun ja maun saa pois liottamalla etikkaliemessä / pakastamalla / mikrottamalla. En tosin ole aivan vakuuttunut näistä keinoista, mun mielestä ne astiat haisee edelleenkin.

Jatkossa käytän muita merkkejä.

Bella kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Mitä myrkkyä ne oikein myyvät kun joutuvat tuollaisia ohjeita antamaan..

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin saman ilmiön, näyttäis siltä että muoviastiat ja etenkin silikoniset kerää tuota makua tosi paljon, laseista ja lautasista en ole huomannut. En huomannut moista vaikutusta niillä perus-fairy tableteilla, tosin taidan ostaa seuraavan askin finishiä tai sunia.

Mieluummin pullasorsa kuin myrkkysäilö kirjoitti...

Saman ongelman olen myös minä huomannut. Otin eväät töihin mukaan eväsrasiaan, joka oli pesty Fairy:n konetiskiaineella. Kauhea pesuaineen haju tuli jo kun avasi eväsrasian. Laitoin ruoan mikroon lämpeämään, mutta eihän sitä ruokaa voinut syödä kun maistui niin pahasti tiskiaineelta. Aika karmea nälkä olla 8tuntia ilman ruokaa. Onneksi kahvitauolla oli sentään pullaa.

Tämän jälkeen meillä on yritetty pestä astianpesukoneella pisimmällä ohjelmalla sekä käytetty ylimääräistä huuhtelua. Aine on ja pysyy tuotteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille vinkistä. Ajattelin että kokeilisinkohan sitä Fairy konetiskiainetta, koska minun ja varmasti monen muunkin mielestä käsinpesuaineissa Fairy on ehdoton ykkönen... Eli pysyn Finish-aineessa, ei mitään negatiivisia kokemuksia ainakaan vielä ole ollut.