20. maaliskuuta 2012

Aikuinen X mä oon

Viime yönä oli aika vaikea nukkua. Tietysti ne tavalliset kauhut. Ja lisäksi eräs Olle, jonka ajoin pois sängystä että saisin jalkani suoriksi. Mutta Ollepa tuli pian takaisin koska sen äiti oli varastanut sen paikan tietokonetuolilla, ja nukkui koko yön jalkopäässä. Giggelin lähdettyä Olle siirtyi makaamaan ihan viereeni jalat allaan ja tuijotti.

Tänään kävin taas Lidlissä vain yhden asian takia, mutta... Sinne ei sitten missään vaiheessa tullut niitä pekonisipsejä. En ymmärrä. Ensin oli hyllypaikka valmiina niille, mutta sitten ei sitäkään. Mikä meni vikaan ja eikö niitä enää koskaan saa? Menekki oli edellisellä kerralla tosi huono ainakin täällä Kuopiossa, että siitäkö johtui?

Olisi kai sitten pitänyt vittuuntua ja olla ostamatta mitään, mutta ostinkin aika paljon. Creme Goldessan chili-maku on uusi suosikkini. Pakastealtaassa oli pitkästä aikaa seitiä parsakaali-kuorrutuksella. Yleensä on vain toista, Mediterranian-makua joka ei ole yhtä hyvää.

Sain kirjeen KYSistä. Ajanvarausilmoitus naistentautien poliklinikalle. Aika olisi toukokuussa. Tietysti juuri sellaisena päivänä kun olen töissä. No voisi olla pahemminkin eli heti kahdeksalta aamulla. Niin, enhän minä ole menossa sinne? Saa nähdä mitä mieltä olen ajan lähestyessä, miten pahoja kivut ovat olleet.

Lauantaina kävin hakemassa kirjastosta kaksi varaamaani kirjaa. Minulla oli kourassani valmiina varausmaksut kaksi euroa, mutta virkailija ei niitä missään vaiheessa pyytänyt. No, ei sitten jos ei kelpaa. Nettikirjastossa huomasin että ne varausmaksut olivat kuitenkin kadonneet tililtäni. Ai kun kiva, ilmaista varaamista. Joutuiko se virkailija maksamaan ne maksut omasta pussistaan? Luulin että maksu olisi jäänyt tilille roikkumaan kunnes maksan sen.

Uusi kamala harrastukseni on katsella SuomiTV:n ohjelmaa Lentoturmatutkinta. Ja sitten lueskella Wikipediasta sen jaksoissa olleista onnettomuuksista ja muistakin.

Miksi ihan jokaikisen naisen blogissa on juttua joko kosmetiikasta tai vaatteista? Rupeaa vähitellen tylsistyttämään. Itsehän en näköjään ole nainen vaan jotain ihan muuta. Miksen ruvennut silloin vuonna 2004 bloggaamaan meikeistä tai muodista? Niin nainen olisi tehnyt. Mutta ehei, minä se vaan kirjoitin mäkihypystä ja konsolipelistä. Johtopäätös on siis yksinkertainen.


Toinen asia mikä ärsyttää on hirveä kulutushysteria. Ollaan valmiita maksamaan sata euroa shampoosta ja sitä rataa. Ei täällä, ei. Enkä ole kateellinen, en...pä.

Ei kommentteja: