12. syyskuuta 2010

Vuokrat ovat kummasti nousseet kesästä

Nytkin pyydetään kaksiosta 660 euroa. Vielä kesäkuussa neliön pienempi oli 120 euroa halvempi. Miksi maksaisin noin paljon kaksiosta kun kolmionkin saa reilulla kuudellasadalla? Haluaisinpa todellakin tietää paljonko vuokra on nykyisellä vuokralaisella. Takuuvarmasti vähemmän kuin 600e. Sai taas vaihteeksi unohtaa haaveet muutosta.. Ja olihan tuossa muutama viikko sitten pari täysin vastaavaa asuntoa, molemmissa vuokra alle 600e, toisessa 580e.

Yksi jalkojeni haavoista huolestuttaa minua. Jalkani ovat viikkokausia olleet täynnä haavoja, jotka pahenivat kun raavin niitä. Pahin haava on iso läiskä, joka osoitti jo paranemisen merkkejä mutta on sen jälkeen taas kasvanut ja pahentunut. Saa nähdä auttaako parempi puhdistus ja laastarin pitäminen mitään. Minun onnellani tulee joku tappajabagteeri ja jalkani joudutaan amputoimaan, jos edes selviän hengissä. Tai sitten joudun antibioottikuurille, mikä olisi kaikista pahin kohtalo..

Tuli tällä viikolla katsottua viimein Se... Ei edes pelottanut juurikaan. Olen kai nähnyt Sen liian monta kertaa. Kuka on Pennywise remakessa? Ei Tim Curryä voi kukaan korvata.


Meni maku Zooplussaan kun hylkäsivät syyttä pari laittamaani tuotekuvaa. Ja vielä pitäisi tilauskin tehdä... Tunnen muutenkin itseni idiootiksi kun mainostan firmaa ilmaiseksi.

Google Adsense-tililtäni on mystisesti hävinnyt n. 15 euroa. Adsensen luotettavuushan on muutenkin nollaluokkaa, he tykkäävät sulkea ihmisten tilejä mielivaltaisesti. Aina saa odottaa milloin on minun vuoroni, sillä pikkujulkaisijoilla ei ole Googlelle mitään väliä. Noh Adsense-tuloni ovat minimaaliset Tradedoubleriin verrattuna. Tosin nekin ovat olleet tällä viikolla minimaaliset, joten.. Ei jotenkin innosta bloggailu.

Kamala juttu paljastui tänään: Äitini lukee Twilight-blogiani! Pitäisikö alkaa ihan miettimään että mitä paskaa oikein julkaisee? Milloinkahan äiti eksyy tänne asti?

Yhtenä aamuna näin True Blood-unen. Eric ja Sookie kyttäsivät ihmisjoukkoa asuinalueellani. Taisi Sookiekin olla vampyyri kun teki mieli verta.

Yhtä asiaa odotan innolla: Ensi viikon Cable open-viikonloppua. Tölläämistä 24/7.

Sata kissaa Ikeassa:

Ei kommentteja: