21. syyskuuta 2010

Vampyyrejä ja valitusta

Vitsaus-kirjan toinen osa The Fall on ilmestynyt englanniksi. Eräällä nettisivulla sai lukea sen alun kun osallistui kilpailuun jonka palkinto The Fall on. Onkin miettimistä mistä tuon kirjan saisi luettavaksi kun omaksi en halua ostaa. Kirjastoon sitä tuskin hankitaan.

Viikonloppuna huomasin hyvin myöhäisessä vaiheessa että töllössä on Stephen Kingin Desperation eli Epätoivon kaupunki. Vaikka olin levännyt ja nukkunut hyvin nukahdin kesken leffan, alkoihan se jo peräti klo 0.25 ja loppui kolmelta.

On tullut taas huomattua että mitä enemmän nukkuu ja laiskottelee niin sitä enemmän nukuttaa ja laiskottaa. Jotenkin masentaa. Ja pelottaa äidin terveys.

Rupesin taas miettimään että millaiset kalenterit hankkisin ensi vuodelle, valitseminen on aina mielettömän vaikeaa ja tänäkin vuonna minulla on kolme seinäkalenteria. Päätin jo olevinaan että hommaisin vain hyväntekeväisyyseläinkalentereita. Mutta Rachael Halella olisi pari ihanaa kissakalenteria... Ebaystä löytyi jopa hyväntekeväisyysmarsukalenteri. Sellainen ainakin lienee pakko ostaa.

Ebayssä olisi myös ihana kissa-rannekoru, mutta en varmaankaan raaski ostaa.


Nyt on sitten tapahtunut se mitä olen odottanut. Forenomin paska on napannut itselleen asunnon joka olisi kiinnostanut. Tajusin yöllä että tuo on varmasti juuri se asunto joka viime viikolla meni niin äkkiä. Pitäisi kieltää lailla tuommoiset paskafirmat. Vuokraavat vuokra-asuntoja ja vuokraavat niitä sitten edelleen moninkertaisilla hinnoilla. Noh toivottavasti kukaan ei koskaan vuokraa tuota asuntoa heidän kauttaan..

Ostin lauantaina Anttilasta capripitkikset lasten puolelta, 158 cm ja 3,60e. Aikuisten puolella ei ollut kuin kokopitkiä. En oikein tiennyt noiden ostamieni pituutta, olisin voinut muuten ostaa useammatkin kun tarvetta olisi. Ovat jopa sopivat ja olivat alennuksessa.

Tein sunnuntaina Zooplussan tilauksen. Saa nähdä milloinka tulee ja tuleeko kotiin asti niin kuin pitäisi. Kaksi pakettia, toisessa kissanhiekkaa ja toisessa ruokaa, mm. 7 kiloa Orijenia.

Olipa hullua tajuta että yksi Buccaneersin näyttelijä on sama joka esittää Jill Valentinea Resident Evil-elokuvissa. Näyttää nimittäin aikamoisen erilaiselta.. Mistäpä tunnistaa hyvän näyttelijän? Muuntautumiskyvystä. Tähän blogiin tuskin koskaan eksyy ketään muuta joka olisi nähnyt sekä Buccaneersin että Resident Evil-elokuvat.

Luen parhaillaan viidettä True Blood-kirjaa, Dead as a doornail. Kiirettä pitää sillä kirjan eräpäivä on lauantaina ja vielä on yli sata sivua jäljellä.

Olen myös aloittanut True Bloodin kolmannen kauden katsomisen. Kolme jaksoa katsottu, yhdeksän jäljellä. Kolmannen jakson loppu oli oksettavan brutaali. Buccaneersin Julius eli näyttelijä James Frain on kolmannella kaudella mukana..

Enää alle viikko Dexterin viidennen kauden alkuun! Dexter-kirjoista on ilmestynyt jo viideskin enkä ole edes lukenut neljättäkään. Se ei ole vielä ilmestynyt suomeksi.

Kiitos Ainolle tästä. En tosin tiedä mistä hyvästä tämä kunnia tuli.

2 kommenttia:

aliisa kirjoitti...

Siellähän luki mistä hyvästä se tuli. Sun blogi piristää mun elämää :P

Bella kirjoitti...

Mua tää vaan masentais..