20. syyskuuta 2010

Ihanan laiska viikonloppu

Viikonloppu sujui rattoisasti maaten, leväten ja Cable openia katsoen. Näin jopa pitkästä aikaa sarjaa Maanalainen armeija iskee jälleen. Eilen katsoin Tiedon toisen kerran, vaikka siinä onkin niin sairaan hirveä loppu. EE. Mietin miten paljon parempi sekin leffa olisi jos Nicolas Cagen tilalla olisi joku muu näyttelijä.

Viime yön unessa seikkaili mm. South Parkin piirretty Osama bin Laden. Jostain syystä kuvittelin tuhoavani hänet saamalla hänet huijatuksi naimisiin kanssasi. Noh lopulta olin kuitenkin valeliitossa brasilialaisen jalkapallonpelaaja Ronaldon kanssa. Ihmettelen todella mistä tuokin tyyppi uneeni ilmestyi. South Parkia sentään tuli katseltua koko viikonloppu.

Viime viikolla meni yksi asunto sivu suun vain siksi että viivyttelin soittamisen kanssa. Ajattelin että illalla on parempi soittaa kuin päivällä, mutta asunto olikin jo mennyt siihen mennessä. Ihmeellistä kyllä että näyttökin on ollut samana päivänä. Toissa viikonlopun asunnosta näyttö oli vasta pari päivää sitten. Noh pitänee tästä lähtien soitella asunnoista heti kun niistä saa tietää eli aamuviideltä. Vuokranantajat varmasti arvostaisivat?

Hyvin menivät huutiksessa kaupaksi Playstationin Resident Evil-pelit. Kaikki ostettiin osta heti-hinnalla, en tosin oikein ymmärrä että miksi.

Uskalsin viimein viime viikolla katsoa Skeleton keyn noin kolmannen kerran. Jostain syystä ei edes pelottanut. Ehkä en uskonut? "I don't believe!" Ei todellakaan kannata alkaa uskomaan... Caroline!

Jokin aika sitten näin unen jossa poissaoloni aikana kotiini olivat muuttaneet mummoni ja isomummoni. Olivat vaihtaneet nimenkin oveen, jostain syystä se oli Lapveteläinen. Isä oli tehnyt popcornia ja antoi sitä kissoille. Sanoin ettei niin saa todellakaan tehdä ja yritin nyppiä popcornit pois kissojen ruokakupista.

Kun katselin jokin aika sitten Sen, bongasin dvd:ltä yhden huvittavan suomennosvirheen. Pikku-Georgie sanoi: It was in the drain. Suomennos oli: Se oli unessa. Kyllähän drain ja dream kuulostavat samalta, mutta..


Tapsan (?) paskayllätys

Giggeli pyysi minut vessaan katsomaan jotakin. Luulin jo että alligaattori on ilmestynyt vessanpytystä. Vessan kynnyksellä ja lattialla oli kissanpaskaa. Oletin Tapsan syylliseksi sillä sillä yleensä jää paskaa kiinni perseeseen ja se vetelee sitten persettään pitkin lattioita. Tällä kertaa ei oltu mitään huomattu mikä ihmetytti. Seuraavana päivänä Olle teki sille harvinaisen jutun ja veteli persettään, joten saattoihan sekin olla syyllinen vessan sotkuun. Kissat saivat nyt ensimmäisen kerran Taste of the wild-ruokaa, johtuisikohan siitä.

Kalin kamala puraisu


Kalin tassussa näkyi jotain outoa. Kali ei tykännyt kun tutkin tassua, rupesi rääkymään ja puraisi minua kädestä tosissaan. Meni järkyttyneenä ja henkisesti loukkaantuneena sohvan taakse. Kalin kynnessä oli kissanhiekkaa joka irtosi kun painoin kynnen ulos. Eikä Kalia tarvinnut kauaa lepytellä kun tuli jo pois piilostaan. Ei taida olla pitkävihainen.

Joitakin elokuvia odotan todella innolla. Saw 7 eli Saw 3D eli viimeinen Saw-elokuva tulee ensi-iltaan lokakuun lopulla. En ole seurannut aikaani enkä edes tiennyt että tohtori Gordon tekee viimein paluun! En ole katsonut edes traileria. Pitäisikö muka jaksaa? Mutta tämä leffa pitää kyllä mennä katsomaan teatteriin asti. Ja tietysti katsoa edelliset kuusi osaa ennen sitä..

Toinen elokuva jota odotan on Scream 4. Se saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden huhtikuussa. Kaikki vanhat tutut ovat mukana, miten Sidneyn käy?

En ole vieläkään katsonut Sinkkuelämää 2-elokuvaa, Resident Evil Afterlifestä nyt puhumattakaan...

1 kommentti:

aliisa kirjoitti...

Hei! sulle on jotain mun blogissa! :)