19. huhtikuuta 2010

Viime viikolla

Viikko sitten maanantaina kävin siis kampaajalla. Siellä olikin ruuhkaa. Jouduin odottamaan vuoroani viitisentoista minuuttia. Onneksi oli kirja Eedenistä vikaan mukana. Kampaaja leikkasi hiukseni sen jälkeen kun oli laittanut toiselle asiakkaalle värin päähän. Ja siinä minua leikatessa paikalle tuli vielä kaksi muutakin asiakasta. Turhan täyteen buukattu yksi yksinäinen kampaaja.

Kampaajan jälkeen kävelin Citymarketiin ja takaisin. Matka ei edes tuntunut kovin pitkältä tai rankalta, ei ollut liian kuuma. Sittarista löytyi ihania paahdettuja ja suolattuja manteleita. Niitä voisin syödä purkillisen kerralla.

Tuossa parisen viikkoa sitten rupesin ihmettelemään mitä kovaa tuntuu silmäluomen alla aina kun laitoin kosteusvoidetta siihen. Kun viimein tajusin katsoa alaluomen alle huomasin siellä punaisen näpyn. Kyseessä lienee näärännäppy tai luomirakkula. Eipä ole tuollaista minulla ennen ollut. En ole lääkäriin menossa ellei tilanne pahene. Ei tuo ole edes kipeä ellei sitä räplää.

Jokunen yö sitten näin unen jossa poikaystäväni meni yhdessä vessaan toisen naisen kanssa ja luuli etten epäilisi mitään. Mieleni teki avata vessan ovi mutta kurkin vain raosta. Naapuriasunto oli tyhjillään ja vangitsin kyyhkyläiset sinne. Nainen yritti sylkäistä päälleni postiluukun kautta.

Kirjastoon on viimein saapunut toinen True Blood-kirja Living dead in Dallas. Kolmannen osan jouduin jo hakemaan kun olisin muuten menettänyt varauksen. No eiköhän ne molemmat ehdi lukemaan kolmessa viikossa. Tosin pitäisi lukea myös varaamani Low fat-uskonto.

Viime päivinä on tullut pelattua lisää Gamecube-peliä True Crime: Streets of LA. On se niin hauska peli että piti tänään ostaa Ebaystä New York-aiheinen jatko-osa.

Ei kommentteja: