22. huhtikuuta 2010

Unelmia

Tuli sitten maksettua sähkölasku lähes viikon myöhässä. Huomasin ihan sattumalta nettipankissa käydessäni että olen saanut e-laskun, jossa oli ollut eräpäivä jo kuusi päivää aikaisemmin. Kivoja nuo e-laskut jos käy harvoin verkkopankissa. Tai jos ei huomioi mitään viestejä, joissa yleensä on vain ilmoituksia tulevista veloitettavista palvelumaksuista. Olisikohan maksumuistutus tullut peräti paperisena? Kaiketi sitä ei ole ehditty lähettää.

Nyt tekisi kyllä mieli vaihtaa pois Fortumista, ja ihan vaan hinnan takia. Ennen Fortum oli halvin vaihtoehto koska minulla oli opiskelijasopimus, mutta se vaihtoehto lakkautettiin. Taitaisi Kuopion Energia tulla nyt halvemmaksi. Jospa tuon vaihdon tekisi kun muuttaa isompaan asuntoon.

Nykyään tuntuu siltä että suurin kriteerini tulevalle asunnolle on lasitettu parveke. Se olisi ihana kissojen kannalta. Olen ihan liian valikoiva. Asunnon pitäisi olla tarpeeksi iso, en haluaisi mitään pikkukaksiota. Vuokra ei saisi olla liian korkea. Ja vuokranantajan pitäisi tietysti hyväksyä kissat. Mitäpä jos se unelma-asunto tulee vastaan mutta sitä ei joko muuten vaan saa tai lemmikkejä ei hyväksytä? Sitten kai viimeistään pitäisi laskea vaatimustasoa. Tietysti jos asunnon saamisella olisi kiire niin pitäisi hyväksyä mitä vaan, mutta onneksi ei ole. Toistaiseksi ainakin saa vielä nirsoilla ja unelmoida.

On tullut taas haaveiltua lomamatkasta, tällä kertaa peräti kolmen päivän pituisesta. Niin tulipa vasta äskettäin pieneen mieleen etteivät kissat pärjää sitä aikaa yksinään. D'oh. Jotain kai pitäisi keksiä.

Sain eilen viimein kirjastosta toisen True Blood-kirjan, Living dead in Dallas. Seuraavatkohan sarjassa vielä toisellakin kaudella kirjojen juonta? Yksi suosikeistani nimittäin kuolee heti toisen kirjan alkajaisiksi.

Ei kommentteja: