8. maaliskuuta 2010

Mysteeri selvisi

Pankissa kerrottiin että korttini tietojen epäillään joutuneen vääriin käsiin. Semmoinen ilmoitus oli kuulemma tullut Luottokunnalta. Ei ole mitään tietoa siitä missä (nettikaupassa) se tietomurto olisi tapahtunut. Viime aikoina en tosin ole käyttänyt kuin Zooplussaa. Uskaltaako sieltä enää tilatakaan? Pitää kai olla tyytyväinen siitä että tiliä ei ole tyhjennetty. Tilasin uuden kortin, saa nähdä miten kauan kestää sen tulossa. Pistin kaikki turvarajat alhaisiksi. On outoa joutua maksamaan kaupoissa käteisellä.

Kirppareilta löytyi pari kissakoristetta, joista toinen on sininen "kiinalainen onnenkissa". Ei tainnut tuoda onnea edelliselle omistajalleen kun kerran myi pois. Tavarameressä oli myös Barbie-lehti vuodelta 1987. Kyseinen numero minullakin oli aikoinaan. Ah, muistoja... Parasta Barbie-lehdissä olivat fotonovellit. Niiden tarinoita yritin sitten toistaa omilla barbeillani.

Noin 17 vuotta vanha toppatakkini on todellakin hajoamispisteessä. Nyt on iso reikä jo päällyspuolellakin ja täyte uhkaa tulla ulos. Katselin Tavarameressä montaa toppatakkia. Ihan kivoja olivat, hinnoiltaan noin 7-8 euroa. En silti ostanut mitään ainakaan vielä. Mietin pitäisikö minun uhrata nykyinen untuvatakkini työtakiksi. Minulla kun olisi myös kolmas toppatakki, jonka sain ilmaiseksi serkultani ja jota en ole vielä kertaakaan käyttänyt. Sitä vaan ei voi käyttää työtakkina kun on väriltään vaalea.

Sokoksella oli uutta Clipperin teetä. Nykyisenihän on vihreä tee + aloe vera, tähän uuteen on lisätty noiden lisäksi sitruunaa. Toivottavasti olisi juotavaa.

Valitsin shoppailupäivän aika huonosti, sillä hiihtoloman takia kaupoissa oli kova ryysis. Teki mieli käydä Mäkkärissäkin mutta ei sinne teinien sekaan viitsi mennä.

Keräsin kauan Zooplussan bonuspisteitä että saisin niillä hankittua ilmaisen kissanpedin. Arvasin kyllä että kissat eivät sitä tykkäisi käyttää ja niinhän siinä kävi. Kissat eivät pariin kuukauteen menneet petiin. Mutta sitten käänsin pedin väärinpäin... ja parin minuutin päästä Tapsa makaili siinä tyytyväisenä. Kummallinen on kissan mieli.

1 kommentti:

Nunt kirjoitti...

Tuo on muuten tosi ärsyttävää, etteivät ne kerro, mikä kauppa on kyseessä, vaikka tietäisivätkin. Mutta toisaalta, se numero on voinut joutua myös varastetuksi myös ihan kivijalkakaupasta, kuten siinä taannoin uutisoidussa kahvilajutussa.