5. maaliskuuta 2010

Mitäpä minulle kuuluu

Olin siis tuossa viikko sitten kipeänä eli flunssassa. Viikonloppuna oli ikävää olla töissä, varsinkin kun sunnuntaina piti yrittää hillitä itseään etten tappaisi itseäni liialla vauhdilla kun oli kiire kotiin katsomaan Suomen pronssiottelua.

Jalka on vieläkin kipeä. Toissayönä pohkeeseen iski kova suonenveto. Opinpahan olemaan eli ottamaan magnesiumia joka ikinen päivä. Tauko näköjään kostautuu ikävästi.

Eilen Lidlissä ostin noin 12 tölkkiä kevytsiidereitä, ihmiset katsoivat vähän pahasti. Olen kai sitten joku juoppo. Tänä viikonloppuna ajattelin juoda peräti yhden siiderin. Biletystä ei ole tiedossa sillä Sherry on kissanäyttelyssä.

Pari yötä sitten näin unen jossa olin keilahallilla enkä löytänyt sopivan kokoisia kenkiä. Lopulta kaikki kengät vietiin pois. Menin vaatimaan rahojani takaisin kun keilauksesta ei tulisikaan mitään. Tosielämässähän saimme keilata vain 50 minuuttia vaikka olimme maksaneet tunnista, joten tuo jäi ilmiselvästi siis vaivaamaan. Epäreilua. Ja oikeastikin oikean kokoisten kenkien löytäminen oli vaikeaa, kokeilin montaa paria ennen kuin löytyi tarpeeksi siedettävän pieni. Taisi olla koko kuusi. Sopivaa palloakaan ei meinannut löytyä. Kaikki liian painavia. Siihen ainoaan joka oli tarpeeksi kevyt mahtui sormet juuri ja juuri.

Kissat tiputtivat television lattialle viime viikolla. Tai siis Tabitha tiputti. Tabitha oli television päällä, kissat säikähtivät jotain ja ketjureaktio seurasi kuten tavallista. Onneksi televisio tippui sivulleen eikä särkynyt.

Ostin itselleni Ebaystä pinkin kissalaukun... Tarvitsisin kylläkin (vaalean)sinisen tai mustan kesälaukun, jos ees mittään. Mutta eihän nättejä löydy, suurin osa laukuista on hirveitä. Varsinkin kalliit merkkilaukut näyttävät useimmiten siltä kuin joku olisi oksentanut niiden päälle.

Ei kommentteja: