7. helmikuuta 2008


Viime lauantaina rohmusin cityssä tavaraa. Pelkästään kissanruokaa ostin kaksi täyttä kassillista. Oli vaikeuksia jaksaa kanniskella. Vein sit taas bussissa kolme paikkaa, mullehan harvoin riittää ees kaks. Yhdestä nyt puhumattakaan.

Kävin maanantaina Lidlissä, ensimmäistä kertaa yksin. On kyllä noloa miten pelottava se kassasysteemi on. Oli pakko lopettaa shoppailu kesken kun koriin ei enää mahtunut enemmän tavaraa. Yli 40e meni vaikka oli tarkoitus ostaa lähinnä vaan pekonia ja Oltermanni-juustoa. Mistään ei saa juustoa niin halvalla kuin Lidlistä. Oltermanni maksaa Veljmiehessä 8,29e ja Lidlissä 5,99e. Pitäis käydä Lidlissä useamminkin kun kaikki on siellä niiin paljon halvempaa. Nytkin vaan tuli kotimatkalla karmean kuuma vaikka pakkasta oli -7.

Ostin eilen itselleni ystävänpäivä-lahjaksi jääkaappimagneetin. Tarvitsen niitä lisää ja kaupassa oli kaikkia I love you-aiheisia. Niinpä tuo oli ainut jonka kehtasin itselleni ostaa.


Pomo teki nolon virheen töissä. Syytti minua jutusta jonka kanssa minulla ei ollut mitään tekemistä. Kun sain reklamaation ajattelin ensin että jaahas, sitten vasta tajusin ettei asia edes koske minua. Kun kerroin pomolle virheestään sanoiko ees "sori"? No ei.

Tänä aamuna oli töissä hauskaa kun pääsin hommiin yli kaksi tuntia normaalia myöhemmin. Kohtasin sit ihan liikaa... ihmetteleviä asiakkaita. Kerkesin tehdä ennätyksenkin kännykän matopelissä. Kylmässä. Onneksi en laittanut kesätakkia.

Ei kommentteja: