16. helmikuuta 2008

Sain taas valituksen töissä. Asiakas uhkasi valittaa ylemmälle taholle. Sanoin että siittä vaan. Mistä noita idiootteja aina sikiää? Ukko vaan intti ja intti järjetöntä mielipidettään. Jos pomo soittaa niin voinkin sanoa sille että "you can take this job and... keep it". Minähän en aasien pillin mukaan tanssi. Liikaa ylpeyttä.

Olen petturi. Digiboksin omistaja.

Keskiviikkona oli Veljmiehessä järkyttävät jonot. Superpäivät my ass. Vähänkö olis vituttanu jos en olis kerenny bussiin.

Tänään ehdin sitten viimein käymään apteekissa. Tarkoitus oli jo monta viikkoa mutta ikinä ei jäänyt aikaa ennen bussin lähtöä. Apteekkiin menikin nyt yli 50 euroa vaikken edes ostanut kaikkea mitä meinasin. Kädet loppui kesken.

En tule näistä ihottumista koskaan paranemaan. Viikkoja sitten levisivät koko kroppaan. Yhtenä päivänä vaan huomasin että kappas, on käsivarret ja jalat kokonaan näppylöiden peitossa. Mietin jo jotain syyhyä. Nyt kun työt huomenna loppuu pitäisi sit viimein varata ajat lääkärille ja hammaslääkärille. Lääkärille olis ainakin kolme asiaa mutta yhden taidan jättää valittamatta. Rajansa noloudellakin. Kai?


Enää yksi jakso jäljellä Prison Breakia. Ahdistaa. Onhan kolmas kausi ollut kakkaa mutta ei siltikään ilman haluaisi olla. Jatkosta ei ole mitään tietoa. Voi olla että tämä jakso on viimeinen koskaan, ja silloin jää kaikki jutut ihan kesken. Ja jos PB loppuu niin mistä mä sit teen typeriä videoita?!? Tosin niitä projekteja riittää pitkälle tulevaisuuteen. Eilen aloin tekemään Michaelin saagan toista osaa.

Ylihuomenna katsomaan Oliviaa, joka ei ole kuuro vaikka monesti valkoiset kisut ovat. Pitää ottaa paljon kuvia pikkuisesta.

Ei kommentteja: