19. helmikuuta 2008

En olekaan esitellyt tekemiäni videoita noin viiteen vuoteen. Prison Break-videot eivät ole enää youtubessa koska Fox on kostoretkellä tuhoamassa show'taan. Tai siis jo tuhonnut. Mutta eniwei... Emmä ees tiedä mistä aloittaa.


Prison Break: Frozen
Tätä videota tein viime päivät muutaman muun ohella. Tiesin jo kauan että tekisin Within Temptationin Frozen-biisistä PB-videon, mutta tästä tulikin ihan jotain muuta kuin piti. Vielä aloittaessani tekemään videota siitä piti tulla Michael+Sara-video, mutta siitä tulikin Michael+Sona-video. Tiesin jo ennen kuin viime yön finaalijakso esitettiin USA:ssa että laitan siitä jaksosta tietyn promossa näkyneen kohtauksen videooni. Alunperin tosin ajattelin aloittaa videon sillä mutta laitoinkin sen loppuun. Tämä on hieman tuunattu versio... Alkuperäisessä tietyt kohdat sopivat musiikin kanssa paremmin yhteen, mutta totesinpa ettei kaikkea voi saada. Halusin nimittäin että "memories fading away"-kohta olisi Michael+Sucre-kohdalla, joten muut saivat siksi tyytyä vähempään ja epäsopivampaan. Mukana on vain kolmannen kauden kohtauksia. Vielä siellä on jotain kakkaa mukana mutta huono ohjelma ei vain suostunut niitä löytämään. Onneksi en ole tippaakaan perfektionisti vaan tyydyn vähään.


Prison Break: You Got The Love
Tämäkin video tuli tehtyä parin viime päivän aikana. Biisi You got the love soi Sinkkuelämän viimeisen jakson lopussa, ja sain pakkomielteen tehdä siitä Michael+Lincoln-video. En ole koskaan ollut tuon veljessuhteen erityinen fani, ja se näkyy videossa. Yksi huonoimmista videoistani. Mukana myös yksi kohtaus kolmannen kauden viimeisestä jaksosta. Tuoreutta, nääs.


Prison Break: Michael's Journey
Minun oli jo aika älyttömän korkea aika tehdä Michael-video. Tulipa vaan huomattua ettei tähän ensimmäiseen videoon mahtunut materiaalia kuin sarjan parista ensimmäisestä jaksosta. Minun Michael-saagastani tulee siis noin sata-osainen. Mutta mitäs pienistä. Tykkään tästä videosta, vaikka kyseessä onkin vasta ihan ensimmäinen luonnos. Enempää en vain jaksa. Minulla on kärpäsen keskittymiskyky? Musiikkina Todistettavasti syyllinen (Cold case)-sarjan alkutunnari. Ja pääosissa ihQ origami-joutsen-kurki-crane-mikälie. Michaelin saagan kakkososan tekemisen olen jo aloittanut, ja tietysti tuo Michael Sonassa-videokin on osa tätä shittiä.


Prison Break: Hurt
Tämä video minun oli pakko tehdä heti kun eräs tietty tapahtuma oli viimein näytetty USA:ssa. Materiaalia ei siksi ollut ollenkaan tarpeeksi ja häpeän siksi tätä videota paljon. En vaan tykkää. Pitäisi varmaan tehdä uusiksi nyt kun materiaalia viimein olisi jonkin verran enemmän. No ei vaan joku kokonaan uusi video. Tai jotain... Emmä tiedä. Lopun suhteen sattui kuitenkin sopivasti kun sinä päivänä kun tein tätä videota töllössä näytettiin toisen kauden jakso jossa tuo kohtaus oli, ja tajusin heti että sehän sopii tähän mainiosti. Musiikkina Christina Aguileran ihana biisi Hurt.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi