10. helmikuuta 2008

Okei. Kenen idea se nakkikeiton teko oli?! Myönnä pois. Sain kuin sainkin kuorittua ja pilkottua reilusti yli kaksi kiloa lanttuja, kilon nakkeja ja neljä porkkanaa. Montakohan päivää joudun syömään pelkkää nakkikeittoa?

Vielä viikko töitä. Sen jälkeen maanantaina menenkin Sherryn luokse katsomaan pentuja. Töissä alkaa tiistaina uusi systeemi. Kunhan vaan muistaisin..

Meinasin jaksaa taas huomenna käydä Lidlissä. Kun päätin että Lidlistä pitäis ostaa kaikki mahdollinen ja muualta vaan ne mitä ei Lidlissä ole. Tänään kävin lähikaupassa. Mainostivat että kaksi kiloa porkkanoita eurolla. Ja paskat, eihän niitä jäljellä ollut. Törkeää. Ja myyjäkin oli töykeä.

Kun eilen tulin kotiin Sherry kysyi voisiko tulla samantien käymään. Ja heti perään äiti soitti ja sanoi tulevansa visiitille. Tosi outoa meininkiä, kaksi vierasta puolen tunnin sisällä.

Voitin jokin aika sitten taas nettikilpailussa. Tällä kertaa dvd-leffan Chapter 27: John Lennonin murha. Tosi outoa kun kuoressa ei ollut mitään muuta kuin tuo leffa. Yleensä on joku saatekirjanen, "olet voittanut siinä ja siinä". Myyntiin meni.

Nyt kai sitä nakkikeittoa pitäisi ruveta popsimaan..

Ei kommentteja: