18. helmikuuta 2008

Toissayönä yhden aikaan kisu veteli kakkapersettään lattioita ja mattoa pitkin. Yksi pallero oli matolla ja toinen vielä takamuksessa. Kissa ei tykännyt kun revin sen karvoista irti, taisi sattua. Eilen heräsin 15.30 työputken päättymisen kunniaksi. Taisi olla pikkasen univelkaa tai kipeä olo. Joku virus yrittää iskeä. Mutta jaksoinpa silti imuroida ja pestä lattiat.

Tänään kävin katsomassa kisuja. Kotimatkalle lähdettäessä bussi oli rutkasti myöhässä. Tuulessa odottaminen ei tehnyt hyvää niskakivulleni. Cityssä kävin ostamassa kissanruokaa 60 eurolla. Minulle on auennut ihan uusi maailma kun Tabitha saa nyt syödä myös aikuisten ruokaa. Eilen kun kisu täytti 10 kk annoin sille ensimmäisen kerran aikuisten Whiskasia. Ja kyllä häränliha maistui. Tabithan ruokahalu on kasvanut. Olen viime aikoina rohmunnut lähikaupasta Whiskasin laatikoita kun ovat tarjouksessa tämän kuun. Tänään en jaksanut mutta kyllähän tässä vielä ehtii. Paitsi että hukun kissanruokaan jo nyt.

Kultajousessa kävin ostamassa äidille synttärilahjaksi kynttilän. Äidillä on synttärit päivä Tabithan jälkeen. Sitten ehdin vielä Sokokselle hakemaan sen Kissafanin ennen bussin lähtöä. Vasta bussissa muistin että unohdin käydä apteekissa ostamassa ne jutut mitkä viimeksi jäi.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi