18. lokakuuta 2007

Näin toissayönä unen siitä miten Prison Breakin Sara tapettiin. Susan iski Saraa ensin selkään isolla kirveellä ja leikkasi sitten pään pois. Sara oli vielä elossa tuossa vaiheessa. Ihmettelin sitä sillä aiemmin oli sanottu että pää poistettiin kuoleman jälkeen.

Tulee olemaan huutava vääryys jos Michael ei tapa Susania!!1 Kaikki muu on täysin väärin.

On pakko tehdä PB-video Christina Aguileran biisistä Hurt. Päätin sen jo viime keväänä, mutta nyt sarjan tapahtumien takia videosta tuleekin erilainen. Michael muistelee kaikkia juttuja joita Sara joutui hänen takiaan kärsimään.

Tilini poistettiin Youtubesta koska Fox on siivoamassa kaikkia pois. Kaikki ihanat PB-videot on poistettu... Buu. En ole vielä laittanut uudelle tililleni yhtäkään PB-videota.

Viime yön unessa DC:tä haastateltiin omaelämäkertansa kirjoittamisesta. Haastattelun lopuksi DC meni istumaan autoonsa. Minikokoisessa ohjaamossa oli toinenkin mies, jota DC:n oli määrä kyydittää ympäri rataa. Yleensä nuo jutut hoidetaan kylläkin kaksipaikkaisella formulalla.

Sain tiistaina kaupungilla käydessäni kovan pääkivun, joka säteili niskaan ja silmiin. Oli lopulta illalla pakko ottaa särkylääke, mitä vältän yleensä viimeiseen asti. Kipu johtui viimasta ja pipottomuudestani. Pääni ja niskani eivät kestä kylmää yhtään. Pitäisi viimein hankkia Hyvä Ystävä.


Tein sitten blogin Dexteristäkin. Tänään onkin vuorossa erityinen jakso, kun kylmäautomurhaajan henkilöllisyys paljastetaan. Jänskättää.

Luin muuten jokin aika sitten sen tokan Dexter-kirjan, Dearly Devoted Dexter. Oli parempi ja pidempi kuin ensimmäinen. Hauska. Oikein harmittaa ettei sarjassa tulla seuraamaan tuon kirjan juonta. Harmittaa sekin ettei kirjassa käsitelty ollenkaan asiaa joka olisi itseäni eniten kiinnostanut: Se miten Deb suhtautuu totuuteen Dexteristä. Vaikea uskoa että hyväksyisi noin vaan.

Dexterin toinen kausi ei ole oikein jaksanut innostaa, kun tietää ettei se voi olla ollenkaan niin hyvä kuin ensimmäinen. Ei kiinnosta ollenkaan addiktio-juoni eikä tuo uusi hahmo, naispaholainen. Juonipaljastuksiakin menin lukemaan ja jotain huikeita juttuja on kuitenkin tiedossa. Olin ensimmäisen kauden suhteen kyllä onnekas kun olin täysin spoilereista vapaa. Todella harvinaista nykypäivänä.

Paras ilme, tosin ei tänään.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi