29. lokakuuta 2007

Kulutin tänään cityssä surutta rahaa. Pelkästään Sokokselle meni satanen, kun ostin bussikortin ja lipun Kalpan otteluun.

Ensimmäiseksi kävin Kontissa. Olihan siellä kaikkea kivaa muttei mitään mikä olisi ollut pakko saada. Ja olin luvannut itselleni ennen sinne menoa että en tee mitään heräteostoksia vain sen vuoksi kun on niin mahdottoman halpaa, vaan ostan vain sellaista mitä oikeasti tarvitsen ja mille on käyttöä. Viimeksi ostamaani ihanaa vaaleansinistä hametta tulen tuskin koskaan käyttämään.


Sitten menin Sokokselle. Onneksi jääkiekko-otteluun haluamani paikka oli vapaana, niin että pääsen äitin viereen. Tosin minun onnellani paikka on silti väärä, ja olen kirjoittanut väärin ylös äitini paikan. Ja mitä jos äiti ei edes kyseiseen otteluun tule? No sen näkee sitten kahden viikon päästä. Valitsin tuon Hifk-matsin sen vuoksi että se on ainoa maanantai-ottelu. Suurin osa peleistä on torstaisin ja lauantaisin, eivätkä ne päivät oikein minulle sovi.


Sokokselta ostin myös kaulahuivin. Sopivasti löysin sellaisen heti alekorista. Kriteerini oli että huivin pitää olla täyttä puuvillaa, ja tietysti hyvän värinen. Sininen tuo on, ja jotain lurexlankaa siinä on koristeena.

Alkossakin kävin, vaikka meinasin unohtaa kokonaan. Kauan pähkäilin mitä vodkaa ostan. Olisikohan Koskenkorva vodka sokeritonta, kossu kun ei ole? Tuttua Magic Iceä otin lopulta.

Sitten menin ostamaan apteekin tyhjäksi. Olisin ostanut enemmänkin, jos käsiin olisi mahtunut. Kaikista lääkkeistä otin halvimmat versiot. On se hyvä että nykyään on noita vaihtoehtoja. Antihistamiiniakin ostin, saa nähdä tuleeko sitä kutinasta huolimatta käytettyä. Tabletit pitäisi tietysti niellä kokonaisina, mutta minä meinaan pureskella ne. Tiedä sitten mitä siitä seuraa. Teki mieli kysyä farmaseutilta. Kaipa se vaikuttaa imeytymiseen.

Anttilasta ostin tulostinpaperia. Viime viikolla jäi paperia jäljelle peräti kolme arkkia kun veli kävi kopioimassa todistuksiaan.


Bussissa tajusin mitä olin unohtanut. Reseptin uusimisen. No, tarkoitus onkin viedä se uusittavaksi silloin kun jää sopivasti luppoaikaa ennen bussin tuloa.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi