25. elokuuta 2007

Tulipa sitten tilattua se DC:n omaelämäkerta ja PB-kalenteri. Saapa nähdä milloin saapuvat, kun kalenterin ilmestymispäiväkin on vasta ensi viikolla. Kaupan päälle tuli joku kirja ja jonkun lehden näytenumero. Otin kotiinkuljetuksenkin kun se maksoi vain 1,50 euroa ylimääräistä ja saan Tradedoublerin kautta takaisin peräti 1,78e. Tilasin myös puoleksi vuodeksi Kauneus&Terveys-lehden, kun puoleen hintaan sai. Kaupan päälle tulee vielä joku varmasti "upea" rannekoru.

Hädän hetkellä-sarjasta sain jopa katsottua sen jakson jonka Yle jätti näyttämättä. Joskus aiemmin kun etsin netistä tuon sarjan jaksoja en niitä löytänyt, mutta nyt oli onneksi toisin. Olen tehnyt myös Third Watch-videota. Sen aiheena tulee olemaan Sasha ja Ty, ja musiikkina sarjassa soinut "Something to believe in"/Aqualung. Tuossa sarjassa on aina kerrassaan upeaa musiikkia.


Nyt saapi sitten jännätä näkyykö töllöstä mitään syyskuun ensimmäinen päivä. Ensi viikolla jatkuu Pako ja alkaa Dexter. Ylimaallisen ihania sarjoja. Mutta kuulemma lehdissä on nyt ollut joku tosi yököttävä mainos Dexteristä, harmi. Ja edelleen pitäisi päättää miten saada käsiinsä kirja Dearly Devoted Dexter. En sentään sitä tilannut nyt vaikka harkitsin.

Huomenna kaupat ovat sunnuntaina auki viimeisen kerran ja aion käydä Lidlissä. Maanantaina olisi tarkoitus kierrellä divareita ja kirppiksiä. Haluan löytää kissa-kirjoja. Jospa huomenna uskaltaisi viedä Tabithan ulos valjaissa ensimmäisen kerran. Valjaat ovat ihanat, vaaleanpunaiset vaaleanpunaisilla kukilla.

Olen yrittänyt koko viikon vaihtaa työterveystarkastuksen aikaani, mutten ole saanut kyseistä akkaa kiinni. Kele. Maanantaina on kai pakko ottaa järeämmät aseet käyttöön.

Tällä viikolla kaikki meni pieleen erään asian suhteen, minkä vuoksi jouduin tekemään paljon ylimääräistä työtä. Vitutti aika tavalla.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi