25. elokuuta 2007

Oon vähän kattellu elokuvia viime aikoina.

The Departed. Tähtinäyttelijöillä kyllästetty väkivaltapläjäys. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Alec Baldwin, Mark Wahlberg... Kestoa leffalla on peräti kaksi ja puoli tuntia. Joidenkin mielestä loppu on todellinen antikliimaksi ja taidan olla samaa mieltä. Matt Damon onnistuu mielestäni roolissaan hyvin (olen tottunut näkemään hänet vain hyviksenä), Leo ei vaikka häntä onkin kehuttu.


The Simpsons Movie. Vihdoinkin. Kestoa leffalla ei ollut paljoa yli tunnin. Tuntui siltä että lopputekstitkin kestivät pitempään. En naurahtanut kuin kerran, koska parhaat palat olin jo nähnyt lukuissa trailereissa.

Shooter. Voinpa myöntää etten tainnut tajuta tämän elokuvan juonesta tarpeeksi. Miksi arkkipiispa haluttiin hengiltä ja miksi juuri päähahmo haluttiin lavastaa syylliseksi? Hyvä leffa silti.

Die Hard 4. Täydellisen Die Hard 3:n jälkeen en oikein halunnut uskaltaa katsoa tätä.
Masentaa nähdä kun ihmiset vanhenevat. Mielestäni juoni olisi sopinut paremmin 24-sarjaan. Kuvittelin koko ajan Bruce Willisin ja John McCLanen tilalle Jack Bauerin. Tuosta olisi oikeasti saatu upea kausi 24:ään.

Mr. Bean lomailee. Ei naurattanut. Zodiac. Tositapahtumiin perustuva leffa sarjamurhaajasta.

David Coulthardin omaelämäkerta on ilmestynyt. Pitänee hankkia. Ois vaan voinu valita kirjalleen pikkuisen paremman nimen. Taidan tilata samalla Prison Break-kalenterin. PB-kuume nousee. Piti tehdä taas uusi Wentworth Miller-taustakuva.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prison Breakin kolmannen kauden ensimmäisen jakson ensimmäiset 17 minuuttia on julkaistu. Olivat kyllä jotenkin pettymys. Saa nähdä mitä jatkossa. Promokuvia:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Viime yönä näin unen jossa tv:ssä näytettyä Dexterin ensimmäistä jaksoa oli leikattu runsaalla kädellä. Olin todella vittuuntunut sillä olin kehunut sarjaa kaikille ja sitten se olikin pätkitty ihan erilaiseksi ja täysin noloksi. Uni johtui selvästi siitä että Teho-osaston hääjaksoa oli leikattu MTV3:n toimesta. Kyseinen jakso oli erikoispitkä ja USA:ssa sille oli varattu ylimääräistä lähetysaikaa mutta Suomessa ei. Tuon järkkyyn kohtaan päättyneen jakson jälkeen Tehis-sivuni joutuivat taas hirveän kävijäryntäyksen kohteeksi.

Ei kommentteja: