26. kesäkuuta 2007

Koska en näemmä ole viimeistelemässä noita miljoonaa lähes valmista videota lähiaikoina tarinoin tässä taas yhdestä satsista vanhempia videoitani.

Image Hosted by ImageShack.us
Prison Break: A tribute to Sara
Ei minun ollut tarkoitus tehdä tätä videota. En ainakaan aikaisemmin ollut mikään Sara-fani. Mutta kuunnellessani Stronger-biisiä Sara tuli yhä uudelleen mieleeni ja niinpä sain päähäni tehdä tämän videon. Taas kärsivällisyyteni loppui kesken ja videossa on kohtauksia vain muutamasta jaksosta. Itseäni naurattaa erityisesti se että Sara istuu puolet videosta autossa. Musiikkina siis Stronger/Sugababes.

Image Hosted by ImageShack.us
Prison Break: Sona
Tämä on todella harvinaislaatuinen video eräässä mielessä. Yleensä saan aina idean jostain biisistä tehdä joku video. Siis musiikki ensin ja vasta sitten mietin mistä sarjasta tms. sitä videomateriaalia voisi ottaa ja minkä tarinan haluaisin biisin avulla kertoa. Sonan kohdalla kävi täysin päinvastoin. En millään keksinyt mitä biisiä käyttää. Mietin monta päivää ja kokeilinkin montaa eri vaihtoehtoa. Video oli kokonaisuudessaan valmis ennen kuin löysin sopivan biisin. Ongelmana oli se että biisin piti sopia yhteen erityisesti videon lopun kanssa, mutta tietysti muutenkin. Loppujen lopuksi valituksi tullut biisi sopii mielestäni videoon erinomaisesti. Itse video ei ole erikoisuudella pilattu, se koostuu periaatteessa vain muutamasta kohtauksesta. Musiikkina Prison Breakin kenties parhaassa jaksossa 1.20 Tonight soinut Teardrop/Massive Attack.

Image Hosted by ImageShack.us
ER: I Don't
Kohtalaisen nopeasti kokoonkyhätty video Teho-osaston jaksosta. Paljon jouduin käyttämään kohtausten yhdistämistä kun materiaalia oli tietysti liikaa ja biisi on kohtalaisen lyhyt. Onneksi loppuun ei mielestäni tarvittukaan ollenkaan musiikkia kun kohtaus oli niin traaginen. Musiikkina kyseisessä jaksossa soinut Can't help falling in love/UB40.

Image Hosted by ImageShack.us
Dexter: What have you done?
Tämä on järjestyksessä toinen tekemäni Dexter-video. Olin jo ensimmäisen tehnyt kun sain idean tehdä videon yksinomaan Dexterin ja toisen sarjamurhaajan suhteesta. Biisi kuvaa tuota suhdetta täydellisesti. Musiikkina What have you done/Within Temptation.

Ei kommentteja: