2. helmikuuta 2006

Näin viime yönä painajaisen jossa joku mies polskutteli vedessä ison krokotiilin kanssa. Mies oli pukeutunut krokotiiliasuun. Miehen kääntyessä poispäin krokotiilistä se otti häntä "hännästä" kiinni ja alkoi syödä miestä tavalla jolla käärmeet syövät. Näytön reunassa oleva miehen Sims-kuvakkeen taustaväri muuttui verenpunaiseksi miehen massiivisen verenhukan vuoksi. Miehen tyttöystävä kirkui kauhuissaan.

Myöhemmin Nico Rosberg antoi haastattelua Ruutulippu-ohjelmalle. Krokon syömä mies oli ollut hänen kaverinsa, ja kesken haastattelun Nico haki autostaan valokuva-albumin ja esitteli haastattelijalle kuvia kaveristaan.

Katsoinpa sitten unisanakirjasta mitä krokon näkeminen tarkoittaa...

To see a crocodile in your dream, forewarns of hidden danger. Someone near you is giving you bad advice and is trying to sway you into poor decisions. The crocodile may be an aspect of yourself and your aggressive and "snappy" attitude. Or maybe it reveals that you have displayed some false emotions and shedding "crocodile tears".

Keskimmäinen lause on pitänyt kohdallani valitettavan hyvin paikkansa tällä viikolla. Olen ollut hirvittävällä tuulella.

Olen niin yksinkertainen ihminen etten tiedä mitä eroa on krokotiililla ja alligaattorilla. Enkä edes tiedä kumpi niistä oli unessani. Joten...

To dream of an alligator is a dream of caution that something dangerous is lurking around you.

Kivaa... Jos joku läheiseni ei tapakaan minua, niin sitten vähintäänkin käärme luikertelee vessasta syömään minut. Ikiaikainen pelkoni. Fobiani oikeastaan. Miten nyt uskallan nukkua öisin?

En ole pelannut ollenkaan Simssiä tällä viikolla. Hui. Onko nyt jo torstai? Tämä ei ole ollut ollenkaan hyvä viikko. Kärsin taas samasta terveysongelmasta kuin vuosi sitten. Elimistöni ei tottele kuria, prkl. What to do?

Tutkiessani eilen korppujeni sisältöä löysin lukuisien kirjoittamieni juttujen lisäksi mm. tämän 386:lle tekemäni taustakuvan. On muuten tosi hieno minun tekemäkseni, ja tykkäänkin tuosta hyvin paljon.

Talvinen Yahoo-avani:


Ei kommentteja: