11. toukokuuta 2015

Videoesittely: Jäähyväiset Kostolle

Tai tarkemmin sanottuna Nemilylle eli Nolanille ja Emilylle.

Videossa on kohtauksia vain Koston muutamasta viimeisestä jaksosta, eli VARO JUONIPALJASTUKSIA. Musiikkina on Rihannan biisi "Farewell".



Toinenkin - katkerampi - jäähyväisvideo Kostolle on tulossa, ja itse asiassa sen ensimmäinen versio on jo täällä.

Kosto siis loppui eilen USA:ssa, ja nyt vasta onkin syytä VAROA JUONIPALJASTUKSIA sillä kirjoitan tähän kootut valitukseni sarjan viimeisestä jaksosta.

Mielestäni Prison Breakin Michael Scofieldin lailla Koston Emily/Amanda ei ansainnut onnellista loppua. Hänen olisi pitänyt kuolla ihan niin kuin Michaelinkin. Kuinka moni ihminen kuoli Emilyn kostosuunnitelman vuoksi? Sitä voi olla vaikea laskea, kuinka moni kuolema johtui suoraan siitä? Enpä edes yritä. Joka tapauksessa verta riittää Emilyn käsissä.

Yksi sana kuvaa hyvin viimeistä jaksoa, se oli "rushed". Sen olisi pitänyt olla normaalia jaksoa pidempi. Yhtenä hetkenä Emilyä ammutaan, ja seuraavaksi hän onkin täysin kunnossa, hääpäivänään. Ensin olin ihan että jes, nyt Jack kuolee. No ei. :( Ja sitten olin että jes, nyt Emily kuolee. Mutta ei. :( Plääh. Noh onneksi sentään näkee painajaisia Victorian evilistä sydämestä. Ja hetken... tai kaksikin eri kertaa pelkäsin Nolanin hengen puolesta. Tietysti ensin kun palkkamurhaaja iski veitsen Nolanin käden läpi, kamalaa!! Ja sitten kun luulin jo ettei Nolania enää nähdä, ja lopussa olikin vielä yksi kohtaus.

Ei kommentteja: