9. toukokuuta 2015

Kävinpä taas lääkärissä

Eilen. Eikä siitä hirveästi hyötyä ollut. Eniten ihmetyttää miksei lääkäri kuunnellut sydäntä ja keuhkoja, kun kuitenkin menin vastaanotolle sydämen kohdalle levinneen vatsakivun takia. No kaipa se johtui siitä kun sanoin että oireet olivat pahoina vain kuukautisviikolla, että nyt on hyvä tilanne. Vain pientä kipuilua sydämen kohdalla, ja tietysti muualla vatsalla. Ei kamalaa hengenahdistusta eikä suorituskyvyn laskua. Mutta sehän muuttuu taas pian.

Lääkäri käski minua varaamaan ajan terveyskeskuksen gynekologille, missä sitten ultrataan. Ei siinä ultrassa näkynyt viimeksikään mitään, joten ei varmasti nytkään. Vaikka kuinka toivoisi sormet ristissä että kroppa olisi kasvattanut endometriooman munasarjaan. Endohan ei näy ultrassa ellei sitä satu olemaan munasarjassa.


Jostain kumman syystä Yle Areenan MM95-replay ei toiminut ollenkaan PS3:lla. Tosi outoa sillä muut Areenan videot toimivat tietysti normaalisti. Omalla koneella lähetys nimittäin toimi aika hiton huonosti, ei tämä jaksa videoita pyörittää. Arvaa vituttaako?

Hain viimein sen lahjan työnantajalta, eli Polar Loop aktiivisuusmittarin. Yllättäen se meni heti kaupaksi huutiksessa.

Tilasin CDONista Walking Deadia, kaudet 1-3. Jostain syystä tuon 24:n katsominen ei ole oikein inspiroinut. Viime aikoina olen katsonut Breaking Badia, ensin vitoskauden ja sitten alusta uudelleen ykköskauden. Jospa nyt vaihtaisin tuohon Walking Deadiin.

Mutta viime aikojen suurin huvitus on tietysti peli LA Noire, jonka olen aloittanut alusta kaksi kertaa. Ensin pelasin omalla tunnuksellani ja ihmettelin miksei eri autoja, streetcrimeja jne. lasketa. Halusin kerätä kaikki autot uudestaan, mutta ei se näköjään onnistu. Vaikka kuinka aloittaisi olevinaan uuden pelin, ei se silti ala oikeasti alusta asti. Siis aivan helevetin iso epäkohta pelissä. Ehdin pelata pelin noin puoliväliin asti, kunnes tajusin vaihtaa PS3:lla toiseen käyttäjätunnukseen. Ja vasta sitten onnistui pelin aloittaminen oikeasti alusta asti.

Ei kommentteja: