16. toukokuuta 2015

Kissahysteerikko iski taas

Kuinkahan monta kertaa olen luullut turhaan että kissalla on jokin isompikin hätä? Yleisimpiä tapauksia näistä ovat olleet varmaan ne kun olen pelännyt että kissalla on haava silmässä. Kissat kun joskus pitävät toista silmää kiinni, tai sitten silmänympärys on punoittanut. Ilmeisesti siksi kun karva on ärsyttänyt silmää.

Pejantaina iltapäivällä olin iloisesti makkarissa makaamassa sängyssä ja katsomassa jo päivän ties kuinkamonetta vhs:ää ja f1-kisaa, kun keittiöstä kuului Kalin rääkynää. Ilmeisesti Tapsa oli taas hyökännyt kimppuun. Kalin suuhun oli selkeästi sattunut. Kun katsoin suuhun yhtä kulmahammasta ei näkynyt ja luulin jo että kissa on menettänyt hampaansa siinä rytäkässä.

Illalla tarkemmalla tarkastelulla hammas on kyllä tallella, mutta se on lyhyempi kuin muut. En tiedä onko aina ollut niin. Ainakaan en usko että hampaalle kävi mitään perjantaina.

Todennäköisin teoria tapahtuneesta on se että Tapsan kynsi osui Kalin ikeneen (siinä näkyi verta) ja siksi suu oli pipi jonkin aikaa.

Kali täyttää piakkoin 10 vuotta... Isot bileet?

Ei kommentteja: