20. helmikuuta 2012

Prison Break, tuoreempi rakkauteni

Toinen sarja jota aloin taas katsella on Prison Break. Olin halunnut aloittaa sen katsomisen alusta asti jo pitkän aikaa. Viime viikon saldo oli PB:n 6 ensimmäistä jaksoa.

Tuli taas vaihteeksi mietittyä sitä miten kaikki ovat niin huolissaan Lincolnista jolla on vain vähän elinaikaa jäljellä. Eivätpä tiedä olevansa itse pian kuolleita. Lincoln on suunnilleen ainoa joka selviää hengissä, muut kuolevat hänen pelastamisensa vuoksi. Monessa kohtauksessa on mukana vain hahmoja jotka kaikki ovat kohta kuolleita.

Todellakin haluaisin sanoa Michaelille että jätä Lincoln mätänemään. Kukaan ei ole niin monen hengen menetyksen arvoinen.

Mietin myös sitä olisiko olemassa jokin muukin tapa pelastaa Linc. Olisiko siitä mitään hyötyä että kertoisi Michaelille Steadmanin olevan vielä elossa ja hänen olinpaikkansa? Toki jatko pitäisi sitten hoitaa fiksummin kuin Veronica teki.

A trip down memory lane. Eli joitain kivoja kuvia joista tykkään. Eli joista olin joskus suunnitellut Prison Break-blogini yläbannereita.









Ei kommentteja: