19. helmikuuta 2012

Paha uni

Mitäs minä muka tekisinkään yksin vietetyn viikonlopun kunniaksi? Perjantaina tietysti siivousta. Kolme jaksoa Tehistä. Aloitin viimein Prison Break-videon jonka olen halunnut tehdä jo pitkään. Aiheena on T-Bag ja musiikkina Sympathy for the devil. Sain käsiteltyä tasan yhden jakson eli ensimmäisen kauden toisen eli ensimmäisen jakson jossa T-Bag on mukana.

Lauantaina tein juustokakun toisen kerran elämässäni. Lidlin Goldessa-tuorejuusto on ihanaa, paitsi että ei se ole ollenkaan juustoa. Pääainesosat ovat kerma ja jugurtti, juustoa on vain vähän. Katsoin Youtubesta NKOTB(SB):n konserttivideoita. Katsoin kolme jaksoa Prison Breakia, ensimmäisen kauden kolme viimeistä. Jaksot 1.20 Tonight ja 1.21 Go ovat ehdottomat suosikkini, katselen niitä usein. Kokeilin ensimmäisen kerran magneettikynsilakkaa, joka on tosi kiva keksintö. Miksi haluaisin enää mitään muuta lakkaa käyttääkään? Haluaisin muitakin sävyjä, mutta eipä ole varaa.


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä näin kamalan painajaisen. Ehkä se tuntui nyt tällä kertaa niin erityisen todelta koska kaikki sen yksityiskohdat olivat täysin totta, suoraan oikeasta elämästäni ja lauantai-illasta. Giggeli Helsingissä, Sherry kipeänä, katselin eBaystä NKOTBSB:n Englannin konserttien lippuja, kännykkäni akku oli lopussa... Kun heräsin sydän hakkasi pitkään enkä meinannut enää saada unta. Ihmettelin kuka oikein hiippailee rappukäytävässä, no lehdenjakajahan se..


Ja sunnuntaina... Mitäpä muutakaan tekisin kuin Animal rescuen tilauksen? Sekin lysti loppuu vuodenvaihteessa kun tullimaksut muuttuvat. Tilasin mm. kissa-aiheisen hiirimaton ja lasinaluset.


Sunnuntai-iltana tein vielä mustikkarahkaa. Rainbow'lta on tullut uutustuote kermarahka, jossa on peräti 10% rasvaa. Enää ei tarvitse tyytyä rasvattomiin.

Ei kommentteja: