9. helmikuuta 2012

Nopeaa toimintaa

Viimeisin Animal rescue-tilaus tuli perille viikossa. Tilasin maanantaina ja seuraavan viikon tiistaina postinjakaja pimpotti ovikelloa. Voin uskoa että vihaa minua, kun joutuu aina tuomaan noita paketin kokoisia maksikirjeitä.

Paketissa oli mm. tämä uutuustuote, kaulakoru jossa on tassu ja siipi.


Tämän kissakellon tilasin jo aikaisemmin. On kivan siro, toisin kuin True Blood-kelloni.


Maanantaina vietin koko päivän omien videoideni parissa. Ensinnäkin varmuuskopioin ne. Tämä tietsikka kun voi pimahtaa lopullisesti milloin vaan. Miten voikin yhden dvd:n polttamisessa kestää yli yhdeksän tuntia?

Suurin osa videoistani oli ladattu Megavideoon. Ja kappas vaan kun kyseisen palvelun perustaja pidätettiin muutama viikko sitten, ja koko saitti suljettiin viranomaisten toimesta. Tarvitsin siis uuden paikan videoilleni. Saa nähdä miten kauan tämä nykyinen pysyy pystyssä.

Tuli todettua jo ajat sitten että talvi ehtii loppua ennen kuin patterit saadaan kuntoon. Rtk:lle on ilmoitettu asiasta viime vuoden puolella. Viime viikolla Rtk:n tyypit kävivät tässä rapussa tässä samassa kerroksessa mutta meille asti eivät tietenkään jaksaneet tulla. Ei suinkaan vituta ja palella.

Ei kommentteja: