21. helmikuuta 2012

iHerb-pettymyksiä

Nubian Herbitage on kovasti kehuttu merkki. Kauan yritin tilata iHerbistä jotain heidän rasvaansa mutta aina oli haluamani tuoksuvaihtoehdot loppu. Lopulta tyydyin tähän: Raw Shea Butter Hand Cream with Soy Milk, Vitamin E, Frankincense & Myrrh

Haju on kamala ja kamalan vahva. Voide on ihan liian nestemäistä litkua, joka ei todellakaan kosteuta juuri ollenkaan. Tarvitsen paljon paksumman rasvan käsilleni. Pullokin on vääränmuotoinen, matalampi ja leveämpi olisi parempi.


Paskin kosteusvoide ikinä-palkinto menee Abra Therapeuticsin Green Tea Body Lotionille. Olen jo aiemmin valittanut siitä kuinka tämä firma kehtaa valheellisesti väittää tätä rasvaa parabeenittomaksi, vaikka se ei sitä ole. Mutta itse rasva sitten... Haju on kamala. En ole koskaan aiemmin meinannut oksentaa itseäni rasvatessa, mutta tämän rasvan kanssa se on ollut lähellä kuvottavan tuoksun vuoksi. Oli suuri virhe tilata tämä tuote. En alunperin aikonut tilata tätä, mutta arvostelut iHerbissä saivat minut sortumaan siihen virheeseen.

Miksi edes ajattelin että olisi hyvä idea tai että haluaisin haista vihreältä teeltä?! Hyi hitto. Tämä on tasan yhtä hyvä idea kuin Absolutin teen makuinen vodka. Tosin en todellakaan ole maistanut sitä vodkaa, ehkäpä se onkin parasta ikinä? No ennakko-oletus on toinen.

Ei kommentteja: