22. syyskuuta 2011

VHH-mikroruuat: Liikaa lihaa

Olen nyt kokeillut kahta kolmesta Kokkikartanon vähähiilihydraattisista valmisruuista. Kuopion S-marketissa ne maksavat 4.60e ja Citymarketissa 5 euroa. Siinä taas nähdään mitkä kaupat ovat täällä halvempia.

Tuomioni on: Näissä ruuissa on liian paljon lihaa ja ihan liian vähän kasviksia. Broileriruuassa oli kolme kanapihviä, ja jauhelihapihvi-versiossa kaksi pulleaa pihviä. Molemmissa yksikin olisi riittänyt minulle. Ehkä jotkut karpit sitten syövät hitosti lihaa. Itse tein niin vain ihan alussa, kun aloin vähähiilariselle ruokavaliolle enkä osannut vielä koostaa ruokavaliota oikein.

Entäs ne kasvikset sitten? Olen tottunut syömään aterialla todella ison kasvismäärän. Monesti kukkuraisen lautasellisen. Niinpä näiden ruokien kasvismäärä oli täysin riittämätön. Varsinkin jauhelihapihvi-annoksen kasvikset olivat naurettavia. Muutama porkkanan- ja parsakaalinpalanen, jotka näyttivät siltä että olivat tulleet suoraan jonkin halpismerkin pakastepussista! Noh semmoista se on?!

Maku ja kastikkeet olivat molemmissa syömissäni ruuissa hyviä. Rasvaakin oli kai ihan kohtalaisesti, tosin toisella kertaa lisäsin varmuuden vuoksi annokseen vielä oliiviöljyä.

Näistä kahdesta jauhelihapihvi-annos taisi olla mielestäni parempaa, ja sitä ostan mieluummin seuraavalla kerralla. Ja se seuraava kerta kyllä tulee mikäli valikoimissa pysyvät, sillä olen tasan niin laiska paska.

Juuh... ihan hyvää kun vaan lisää itse annokseen vielä kasviksia ja rasvaa?

Ei kommentteja: