21. syyskuuta 2011

11. True Blood-kirja: Dead Reckoning

Sisältää juonipaljastuksia kirjasta Dead Reckoning

Nyt minun ei tarvitse enää pelätä juonipaljastuksia True Blood-kirjojen suhteen, kun kaikki ilmestyneet on luettu. 12. osa Deadlocked julkaistaan toukokuussa 2012.

Taas oli kirjassa muutama kohtaus jotka olisin halunnut nähdä True Blood-sarjassa, mutta nyt jo tiedän kokemuksesta ettei niin tule käymään. Enkä sitten elättele turhia toiveita.

Yksi niistä kohtauksista: Sookie tajuaa viimein mitä Eric on häneltä salannut ja nousee ylös tuolista kaataen sen. Eric kuulee metelin ja tulee toisesta huoneesta känny korvallaan katsomaan mikä on vialla...

Yksi toinen niistä kohtauksista oli myös todella naurettava. Tokihan Sookien on ihan pakko mennä alasti Billin taloon, etteivät takaa-ajavat murhaajat muka huomaa märistä vaatteista tippuvaa vettä...

Go on the Sookie Stackhouse Narrow Avoidance of Death Diet! Run for your life, and miss meals, too! Exercise plus starvation.

Miten ihmeessä Sookie oikein pystyy elämään elämäänsä, kun noin miljoona ihmistä ja yliluonnollista olentoa haluaa hänet hengiltä?

Vihaan sarjassa sitäkin että Pam vihaa Sookieta. Kirjoissa he ovat hyviä ystäviä.

Pitkään olen pelännyt ja odottanut milloin Sookie ja Eric eroavat. Yllättävän monen kirjan ajan heidän suhteensa on jatkunut. Eivät he eronneet vieläkään, mutta lähellä ollaan. Verisidettä (en tiedä oikeaa suomennosta) heidän välillään ei enää ole. Ja Ericille on järjestetty pakollinen avioliitto vampyyrikuningattaren kanssa.

Ja edelleenkin se häiritsee että kirjojen välissä olisi jotain novelleja jotka pitäisi lukea että ymmärtäisi kaiken.

1 kommentti:

Rose kirjoitti...

Olen monesta asiasta samaa mieltä:) En kestä sitä, että joudun odottamaan toukokuuhun saakka seuraavaa kirjaa ja 5. True Bloodin tuotantokausi tulee myös kesällä D: Enää kaksi kirjaa tulossa!